• Πολιτική

    Από την καρότσα του αγροτικού μέχρι το κότερο, ένα πούρο δρόμος

    • NewsRoom


    Κάθε αριστερό ηθικό πλεονέκτημα του Αλέξη Τσίπρα βυθίστηκε στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και αυτό είναι πλέον φανερό σε όλη την κοινωνία, εκτιμούν στο «γαλάζιο» επιτελείο προεξοφλώντας την ήττα τους ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές αναμετρήσεις.

    Το στρατηγείο της Πειραιώς θα κινηθεί έως τις εκλογές εστιάζοντας σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη, ωστόσο ταυτόχρονα θα αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία την πορεία του Αλέξη Τσίπρα «από την άνοδο στην εξουσία πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού να φωνάζει go back μαντάμ Μέρκελ μέχρι την αποχώρηση του από αυτήν πάνω σε πολυτελή σκάφη καπνίζοντας πούρα».

    Στην ΝΔ εκτιμούν ότι η εικόνα του πρωθυπουργού έχει πληγεί μετά τις αποκαλύψεις για τις διακοπές, λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι, στο πολυτελές σκάφος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Μάλιστα, στελέχη της ΝΔ σχολιάζουν τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στον Alpha έγοντας ότι προδίδουν την αλαζονεία του πρωθυπουργού.

    Ερωτηθείς για τις διακοπές στο κότερο Παναγόπουλου και γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν επισήμως είπε συγκεκριμένα ότι είναι «δικαίωμα μου, κάποιες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές να τις κρατήσω για εμένα». Επίσης, κάλυψε προκαταβολικά και τους υπουργούς του λέγοντας: «Εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιοι υπουργοί έχουν ταξιδέψει με σκάφη».

    Σε χθεσινή ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέφερε το θέμα των ταξιδιών του Αλέξη Τσίπρα με το κυβερνητικό αεροσκάφος ακόμα και για μετακινήσεις στο εσωτερικό της χώρας, σχολιάζοντας ότι το «έχει μετατρέψει σε προσωπικό ταξί». Επίσης, θύμιζαν ότι «είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 δήλωνε ότι ‘βγάζουμε προς πώληση το κυβερνητικό αεροσκάφος, γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από μας’ και έφτασε στο σημείο να αλλάξει μέχρι και το πρωθυπουργικό μενού γιατί χωρίς γαριδομακαρονάδα του φάνηκε φτωχό».



    ΣΧΟΛΙΑ