• Πολιτική

    Απίστευτο: Μέλος εφορευτικής επιτροπής θηλάζει μέσα στο εκλογικό τμήμα

    • NewsRoom
    εκλογικο κεντρο


    Πρωτοφανή επεισόδια λαμβάνουν χώρα στη σημερινή εκλογική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη έως αυτή την ώρα.

    Ένα από αυτά αφορά στην καταγγελία ενός άντρα πολίτη, κάτοικο Κρήτης, που, πηγαίνοντας να ψηφίσει μαζί με τη σύζυγό του, έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού.

    Όπως κατήγγειλε συγκεκριμένα ο άνδρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ράδιο Κρήτη, πηγαίνοντας στο εκλογικό κέντρο να ψηφίσει, μαζί με τη σύζυγό του, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα αποτελεί αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής. Λόγω των σοβαρών ελλείψεων που έχουν σημειωθεί σήμερα στις εφορευτικές επιτροπές των εκλογικών κέντρων, ο δικαστικός αντιπρόσωπος που επέβλεπε τη διαδικασία στο συγκεκριμένο κέντρο ζήτησε από τη γυναίκα να παραμείνει και να ασκήσει την υποχρεώσή της ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Το ζευγάρι εξήγησε στον δικαστικό αντιπρόσωπο πως έχει τρία ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι ένα βρέφος 7 μηνών.

    Παρ’ όλα αυτά, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επέμεινε και δεν επέτρεψε στη γυναίκα να φύγει από το εκλογικό κέντρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να θηλάζει μέσα στο εκλογικό κέντρο και την ώρα που η εκλογική διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα εκτελούσε και τα καθήκοντά της ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής του συγκεκριμένου εκλογικού κέντρου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγος, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη στάση του δικαστικού αντιπροσώπου, που ανάγκασε τη γυναίκα του να θηλάζει και να αλλάζει το μωρό μέσα στο εκλογικό τμήμα.



    ΣΧΟΛΙΑ