ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ακόμη επεισόδιο με εντάσεις εκτυλίχθηκε σε εκλογικό κέντρο στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας που συνόδευε τον 90χρονο πατέρα του, επέμενε να μπει μαζί του στο παραβάν.
Καθώς η διαδικασία των εκλογών βρισκόταν σε εξέλιξη, ο γιος του 90χρονου που κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει επέμενε να τον συνοδεύσει στο παραβάν, ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του έχει προβλήματα υγείας. Ωστόσο, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν το επέτρεψε, επιμένοντας ότι δεν προβλέπεται από το νόμο για κανένα λόγο να εισέρχονται δύο άνθρωποι ταυτόχρονα σε ένα παραβάν.
Ο γιος του 90χρονου, όμως δεν υποχώρησε, κλιμακώνοντας έτσι τον καβγά και η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο γιος έπιασε τον δικαστικό αντιπρόσωπο από το πουκάμισο. Τελικά, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του αστυνομικού που είχε υπηρεσία στο εν λόγω εκλογικό κέντρο, το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣτΕ: Επέστρεψε στο ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο του Αρσακείου στην οδό Πανεπιστημίου
- Χρηματιστήριο: Τα αντανακλαστικά των τραπεζών, το μπλοκ της Qualco στο short και πώς Cener και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κάλυψαν τις απώλειες του απώλειες selloff
- Μητσοτάκης: Ο χρόνος έκδοσης των αποφάσεων μειώθηκε στις 650 ημέρες με τον νέο δικαστικό χάρτη
- Πρόστιμα σε πρατήρια βενζίνης για τις τιμές, συνεχείς οι έλεγχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.