ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Μπορούμε να καλύψουμε ολόκληρο το Αιγαίο, έχουμε την εξουσία να λειτουργούμε στο Αφρίν και να ελέγξουμε ταυτόχρονα την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο»».
Οι δηλώσεις ανήκουν στον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Hulusi Akar, ο οποίος προχώρησε σε εμπρηστικές δηλώσεις κάνοντας λόγο για «στρατιωτική επιχείρηση στο Αιγαίο».
Σύμφωνα με την τουρκική Hurriyet, ο αξιωματικός είπε πως η Τουρκία παράλληλα με την στρατιωτική επιχείρηση στο Αφρίν είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της σε όλες τις θάλασσες που την περιτριγυρίζουν.
Ο ίδιος τόνισε πως «είμαστε αποφασισμένοι για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες, σε όλες τις θάλασσές μας» υπογραμμίζοντας πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τη ικανότητα να διοικούν τρεις επιχειρήσεις με σύγχρονες μεθόδους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι εξελίξεις για την υπόθεση του αμυντικού υλικού τρέχουν και ο Καμμένος… γλεντάει στον Έβρο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον ανακριτή μάρτυρας-κλειδί για την απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μήνυμα Credit Suisse στους εργαζομένους της: Πάρτε άδεια άνευ αποδοχών ή sabbatical
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Όρμπαν: «Δεν θα αφήσει ποτέ τον λαό της Ουγγαρίας»
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος προς «επαγγελματίες» προστάτες: Οι Λιμενικοί σώζουν ζωές – Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας
- Τραμπ: Ζητά νέα, βελτιωμένη πυρηνική συμφωνία αντί της παράτασης της New START
- Στάρμερ και Τραμπ: Ζωτικής σημασίας η διατήρηση της κοινής βάσης στο Ντιέγκο Γκαρσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.