ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τουρκία: Ανάρτησε χάρτη στην UNESCO για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό – Κόβει στη μέση το Αιγαίο
«Μπορούμε να καλύψουμε ολόκληρο το Αιγαίο, έχουμε την εξουσία να λειτουργούμε στο Αφρίν και να ελέγξουμε ταυτόχρονα την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο»».
Οι δηλώσεις ανήκουν στον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Hulusi Akar, ο οποίος προχώρησε σε εμπρηστικές δηλώσεις κάνοντας λόγο για «στρατιωτική επιχείρηση στο Αιγαίο».
Σύμφωνα με την τουρκική Hurriyet, ο αξιωματικός είπε πως η Τουρκία παράλληλα με την στρατιωτική επιχείρηση στο Αφρίν είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της σε όλες τις θάλασσες που την περιτριγυρίζουν.
Ο ίδιος τόνισε πως «είμαστε αποφασισμένοι για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες, σε όλες τις θάλασσές μας» υπογραμμίζοντας πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τη ικανότητα να διοικούν τρεις επιχειρήσεις με σύγχρονες μεθόδους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι εξελίξεις για την υπόθεση του αμυντικού υλικού τρέχουν και ο Καμμένος… γλεντάει στον Έβρο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον ανακριτή μάρτυρας-κλειδί για την απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μήνυμα Credit Suisse στους εργαζομένους της: Πάρτε άδεια άνευ αποδοχών ή sabbatical
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για το γήπεδο: Η UBS επιβεβαίωσε πως ο Μυστακίδης έχει άμεσα διαθέσιμα 250 εκατ. ευρώ
- Με απόφαση Φλωρίδη σε αναστολή η Ιατροδικαστική Yπηρεσία Πάτρας
- Ασπροχώρι Ωρωπού: Μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα – Έπεσαν οι άνεμοι, βελτιωμένη η εικόνα
- Rolex Datejust: Ο ορισμός της διαχρονικής κομψότητας
