• Top Stories

    Απειλούνται οι Η.Π.Α με επίθεση, χειρότερη από αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου (video)

    • NewsRoom


    Η Βόρειος Κορέα αυτή τη φορά δεν απείλησε αλλά υποσχέθηκε επίθεση στην Αμερική, που θα επισκιάσει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτή η υπόσχεση δώθηκε σε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση που δημοσιεύθηκε σε ένα βίντεο-προπαγάνδα.

    Εμπνευσμένοι από τις πρακτικές των video του Ισλαμικού Κράτους, η Βόρειος Κορέα και ο ηγέτης της, Kim Jong-un, μέσω ενός προπαγανδιστικού βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα, προειδοποιούν τις ΗΠΑ με καταστροφικά πλήγματα σε στόχους όπως τον Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο, σύμφωνα με την dailystar.north-korea-505178

    Μέσω του βίντεο η Βόρειος Κορέα λέει ότι αν τρία πολιτικά αεροπλάνα μπόρεσαν να γονατίσουν την Αμερική στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τότε τα όπλα τους θα «εξαφανίσουν τη χώρα από την ιστορία».

    north-korea-478075

    Στο βίντεο ακολουθούν μια σειρά από ολοένα και πιο ανησυχητικές απειλές, με πυραύλους να πλήττουν στρατιωτικούς στόχους των ΗΠΑ, όπως αεροσκάφη, πλοία και φτάνει σε εμφανείς προειδοποιήσεις για πυρηνικές επιθέσεις στο σύνολο του εδάφους των ΗΠΑ.

    Επίσης λέει ότι υπερσύγχρονο σύστημα αεράμυνας μεγάλου υψομέτρου της Αμερικής (THAAD) δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα κατά των όπλων της Βορείου Κορέας.

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=DbOYRLlhIP4



    ΣΧΟΛΙΑ