• Top Stories

    Απεργία ΠΝΟ: Αποκομμένη η Κρήτη – Άδειασαν τα ράφια, «στα κάγκελα» οι καταναλωτές


    Τεράστιες δυσκολίες έχει προκαλέσει η απεργία της ΠΝΟ και στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια στο να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ και τα πολυκαταστήματα, τα ράφια των οποίων αδειάζουν ανεξέλεγκτα από τη στιγμή που η Κρήτη παραμένει αποκομμένη από την υπόλοιπη χώρα με την παρατεταμένη απεργία των ναυτικών.

    Και αυτό επειδή τα φορτηγά της τροφοδοσίας παραμένουν ακινητοποιημένα στο λιμάνι του Πειραιά έως ότου αποφασιστεί από την ΠΝΟ η λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων.

    Σύμφωνα με το cretapost.gr, τα πρώτα κρούσματα έκαναν την εμφάνισή τους από την Τετάρτη (7/12) ωστόσο το φαινόμενο σήμερα (8/12) έχει ενταθεί περισσότερο.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι με το πέρασμα των ωρών, η εικόνα που θα παρουσιάζουν τα πολυκαταστήματα θα είναι εκείνη της ερημοποίησης, αφού τα αποθέματα σε προϊόντα εξαντλούνται με ταχύτατους ρυθμούς.

    Προς το παρόν, οι μεγαλύτερες ελλείψεις παρουσιάζονται στα φρέσκα προϊόντα ψυγείου και στο μοσχαρίσιο κρέας που εισάγεται στην Κρήτη από περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας, ενώ παρόμοια εικόνα καταγράφεται και σε πλήθος άλλων ειδών.

    Οι εικόνες από πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου μιλάνε από μόνες τους:

    pno pno2 pno3 pno4 pno5

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε βήμα πίσω η ΠΝΟ – Προκήρυξε νέα 48ωρη απεργία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιδρούν έντονα οι αγρότες για τη νέα απεργία της ΠΝΟ – Ζητούν παρέμβαση Κουρουμπλή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοινή δήλωση των 8 Τούρκων: Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα



    ΣΧΟΛΙΑ