• Πολιτική

    Απάντηση Παύλου Γερουλάνου σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    • NewsRoom
    Παύλος Γερουλάνος

    Παύλος Γερουλάνος


    Απαντώντας σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τον βαθυστόχαστο τίτλο «Βγήκαν οι βρώμες στη φόρα για Γκλέτσο – Γερουλάνο. “Το ψήνουν το ψάρι κι απ’ τις δυο πλευρές” τα παλουκ-άρια;», ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, δήλωσε τα εξής:

    “Το δημοσίευμα διατείνεται ότι μου αρέσει το ψάρι και το ψήνω και από τις δύο πλευρές πριν το φάω. Σωστά. Χρόνια στην ιχθυοκαλλιέργεια κάτι έμαθα από ψήσιμο και θα ήταν χαρά μου να κάνω το τραπέζι στον δημοσιογράφο «Μαυρογυαλούρο», που υπογράφει το άρθρο και μου έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μου, για να το διαπιστώσει δια ζώσης.

    Επίσης, το δημοσίευμα διατείνεται ουσιαστικά ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι περήφανος υπέρμαχος των δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου. Σωστά! Και είμαι εξίσου περήφανος για το έργο που προλάβαμε να επιτελέσουμε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για τις οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ.

    Αντιθέτως, η περιγραφή της σχέσης μου με τον φίλο Απόστολο από τον δημοσιογράφο «Μαυρογυαλούρο» εμπεριέχει – πώς να το πω ευγενικά… – μία δόση υπερβολής. Οπότε, πολύ φοβάμαι ότι το Πούλιτζερ θα αργήσει για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Υ.Γ. Μπορεί εγώ, η οικογένειά μου και όσοι με γνωρίζουν να έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάζουμε με τα μακελεμένα μυαλά, αλλά υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που υποφέρουν από τον στιγματισμό με βάση τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέτοια δημοσιεύματα είναι ρατσιστικά και κηρύττουν το μίσος. Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει εισαγγελέας με ευαισθησίες;”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Γερουλάνος: «Θέλω συνεργασία με τους συνυποψηφίους μου όπου συμφωνούμε» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παύλος Γερουλάνος: «Η διοίκηση της Αθήνας δεν είναι αστειάκι» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ