• Πολιτική

    Απάντηση ΝΔ σε Μαξίμου: Το μόνο που πρέπει να ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι ο αριθμός των αγνοούμενων

    Βουλή


    Σύντομη ήταν η απάντηση της ΝΔ στην ανακοίνωση του Μαξίμου, με την οποία το γραφείο του πρωθυπουργού κατηγορούσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τυμβωρυχία των νεκρών.

    Πηγές της ΝΔ, απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρουν τα εξής: «Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων».

    Μάλιστα, η απάντηση αυτή θεωρείται και ως μια «σπόντα» στην ανακοίνωση του Μαξίμου, η οποία δεν κάνει λόγο για αγνοούμενους αλλά μόνο για νεκρούς.

    Την ίδια ώρα, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ, ανέφερε πως είναι φανερό ότι το βράδυ της Δευτέρας «είχαμε μια επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία, η οποία συνεχίστηκε και πριν λίγες ημέρες με την επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μάτι, όπου σας θυμίζω ζήτησε και τα ρέστα από τους πολίτες που καταστράφηκαν».

    Ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε πως κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται οι τεράστιες ευθύνες που έχει αυτή η κυβέρνηση για τη διαχείριση της συγκεκριμένης καταστροφής.

    Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, επισήμανε: «Εκτός από ανίκανος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος, αποδεικνύεται και μοιραίος όπως είναι και η κυβέρνηση του». «Ακούσαμε» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «τον πρωθυπουργό να μιλάει για αποσταθεροποίηση. Ποιος αποσταθεροποιεί τον πρωθυπουργό; Ο πρωθυπουργός είναι αποσταθεροποιημένος μήνες τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση Μαξίμου σε ΝΔ και ΜΜΕ: «Στις 2:30 τα μεσάνυχτα έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής»!



    ΣΧΟΛΙΑ