• Πολιτική

    Επίθεση Μαξίμου σε ΝΔ και ΜΜΕ: «Στις 2:30 τα μεσάνυχτα έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής»!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει (ξανά)το μάτι στους 520.000 ανεμβολίαστους άνω των 60

    Αλέξης Τσίπρας


    Στην αντεπίθεση περνά το Μαξίμου μετά την κατακραυγή που προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα όσα γνώριζαν οι Αρχές από τις πρώτες ώρες της τραγωδίας τη Δευτέρα και τα όσα ακούστηκαν στην ενημέρωση του πρωθυπουργού αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, μπροστά στις κάμερες.

    Το γραφείο του πρωθυπουργού κατηγορεί τα ΜΜΕ και την Αξιωματική Αντιπολίτευση για τα ερωτήματα που θέτονται μετά τις αποκαλύψεις, μιλώντας για τυμβωρυχία πάνω στους νεκρούς.

    «Την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος», αναφέρει.

    Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Μαξίμου υποστηρίζει πως η κυβέρνηση έμαθε για το μέγεθος της καταστροφής μόλις στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Υποστηρίζει δε πως ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε τόσο άμεση ενημέρωση για μια τραγωδία.

    «Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

    «Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο» καταλήγει η ανακοίνωση.



    ΣΧΟΛΙΑ