ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύνδεσμος Πετρελαιοειδών: Δεν μας δίνει η ΑΑΔΕ τα ονόματα των μελών μας με παραβατικά πρατήρια – Τι απαντά η Αρχή
Κερδίζουμε καθημερινά τη μάχη της παραβατικότητας είπε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για την παραβατικότητα.
Ο Πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μίλησε εκτενώς για την ίδρυση του ελληνικού FBI, αλλά και της μείωσης της παραβατικότητας μέσω της ύπαρξης της νέα υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία.
«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι κάνει κάτι για την καταπολέμηση των εγκλημάτων… Στο ζήτημα της νομιμότητας παντού, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
«Κερδίζουμε κάθε μέρα τη μάχη κατά της παραβατικότητας. Η καλύτερη απόδειξη είναι η αποκάλυψη τόσων κυκλωμάτων οργανωμένου εγκλήματος από το ελληνικό FBI. Δείτε ακόμα και στον χώρο του ποδοσφαίρου τι έχει γίνει, οι ΠΑΕ έχουν κάνει βήματα προόδου, θυμάστε είχαμε αναγκαστεί να κλείσουμε τα γήπεδα. Αποκαλύφθηκαν κυκλώματα διαφθοράς στο Δημόσιο, όλα αυτά είναι επιτυχίες. Σήμερα δεν υπάρχει κατάληψη ενεργή σε ελληνικό πανεπιστήμιο.
Υπάρχει μεγάλη αυστηροποίηση με τον νέο ΚΟΚ και τα συστήματα τεχνολογίας. Θα κερδίσουμε όλες τις μάχες; Όχι. Αλλά θα συνεχίσουμε».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Τραπεζικά Επιτόκια Καταθέσεων και Δανείων – Τι αλλάζει
- Δένδιας: Η συμφωνία με την Πορτογαλία για τα αεροσκάφη KC-390 δίνει για πρώτη φορά δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού
- Estée Lauder: Ισχυρή αύξηση πωλήσεων και αναβάθμιση προβλέψεων με «όχημα» τα αρώματα
- Ευρωζώνη: Ανθεκτικότητα στη μεταποιητική δραστηριότητα τον Οκτώβριο – Στις 52,7 μονάδες ο PMI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.