• Πολιτική

    «Ανέκρουσε πρύμναν» η Κυβέρνηση για το απόρρητο της συζήτησης για τις υποκλοπές στην Βουλή

    • Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου
    Βουλή

    Βουλή


    Βήματα πίσω κάνει η Κυβέρνηση ως προς το σχεδιασμό της συζήτησης που θα γίνει στη Βουλή για τα πορίσματα των κομμάτων από την Εξεταστική Επιτροπή για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, μετά τη θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

    Ύστερα από την αρχική πρόθεση να ενεργοποιηθεί το άρθρο 57 του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου η συζήτηση στην Ολομέλεια να είναι μυστική λόγω του ότι έχει να κάνει με την λειτουργία της ΕΥΠ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέκρουσε πρύμναν και πέταξε το μπαλάκι στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

    Ωστόσο, αυτή τη φορά υπογράμμισε ότι η άποψη της κυβέρνησης είναι ότι η συνεδρίαση θα πρέπει να είναι ανοιχτή και πως τα κόμματα θα πρέπει να διαχειριστούν και να προφυλάξουν τη διαρροή στοιχείων που είναι απόρρητα.

    Απόψε το βράδυ εκπνέει η προθεσμία για τα κόμματα προκειμένου να καταθέσουν τα πορίσματα τους στο προεδρείο της Εξεταστικής.

    Διαβάστε επίσης:

    Οικονόμου: Η Ελλάδα ουδέποτε προκαλεί, αλλά απαντά με αυτοπεποίθηση κάθε φορά που προκαλείται

    Σκυλακάκης στο mononews: Επενδυτικά σχέδια €700-800 εκατ. από μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης – Μεγάλο στοίχημα τα αντανακλαστικά της Δημόσιας Διοίκησης



    ΣΧΟΛΙΑ