• Πολιτική

    Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βαφτίστηκα, σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ

    • NewsRoom
    Νίκος Ανδρουλάκης - Στέφανος Κασσελάκης

    Νίκος Ανδρουλάκης – Στέφανος Κασσελάκης


    Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σταυρός.

    «Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Kontra Channel.

    Σε αυτό το πλαίσιο, διερωτήθηκε: «Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε; Είναι αυτή σοβαρή αντιπολίτευση; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος. Θέλω ο ελληνικός λαός να κρίνει ποιος έχει επιφέρει ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Αποκαλύπτω το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων  το καλοκαίρι του 2022, άδειασε το μισό Μαξίμου. Παίρνω την πρωτοβουλία με την πρόταση δυσπιστίας πριν από μερικές εβδομάδες, ξαναφεύγουν δύο του συνεργάτες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι δικές μας επιλογές επέφεραν επώδυνες ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη».

    Ολόκληρη η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη:

    Διαβάστε επίσης:

    H EE αποφάσισε την επιβολή νέων κυρώσεων στο Ιράν για να στείλει «σαφές μήνυμα»

    ΟΛΘ: Η κοινοπραξία METKA – ΤΕΚΑΛ προσωρινός ανάδοχος για τον 6ο προβλήτα – Στα 20,3 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2023

    ΗΠΑ: Επαναφέρουν τις κυρώσεις στον πετρελαϊκό τομέα της Βενεζουέλας



    ΣΧΟΛΙΑ