ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αυστηρή γλώσσα ο Νίκος Ανδρουλάκης περενέβη πρίν από λίγο στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας και απέρριψε ως «ψεκασμένες θεωρίες» τους ισχυρισμούς κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών της ΝΔ ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί με την πρότασή του διαπλεκόμενα συμφέροντα.
«Η παράταξή σας είναι σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία. Πήραμε τη πρωτοβουλία γιατί οι Έλληνες θέλουν να μάθουν την αλήθεια», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε πώς «από χθες το βράδυ αναμασούν αυτούς τους ισχυρισμούς χωρίς να δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα». Υποστήριξε ότι τα κίνητρα του ΠΑΣΟΚ είναι αξιακά κι όχι καθεστωτικά όπως της ΝΔ.
Καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, υποστηρίζοντας πώς άλλα είπε το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη κι άλλα στην ομιλία του στη Βουλή αργά το μεσημέρι.
«Αφήστε τη γλώσσα Βελόπουλου κι απαντήστε σε τρία καθαρά ερωτήματα: Ποιός πήρε το υλικό, ποιός το χάλκευσε και ποιός το διοχέτευσε, από τις πρώτες ώρες στο Πρώτο Θέμα;», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.
Αναρωτήθηκε άν ήταν το μακρύ χέρι του Μαξίμου και τόνισε:
«Μπορείτε να κοροϊδεύετε λίγους για καιρό, αλλά δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όλους για πάντα».
Διαβάστε επίσης:
Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης είναι που πρέπει να απολογηθεί αύριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πηγές ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ανταλλάσσουν «πυρά» για Κορασίδη
- ΔΕΗ και iSea ένωσαν δυνάμεις για τον καθαρισμό απομακρυσμένων ακτών σε περιοχές Natura 2000
- Πώς η ΔΕΠΑ Εμπορίας χτίζει πολλαπλές πηγές εσόδων στην ενεργειακή αγορά
- Fais group: Η harley-davidson Athens φιλοξένησε το demo truck και τη διεθνή παρουσίαση των μοντέλων 2025
