ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κριτική εναντίον του Αλέξη Τσίπρα άσκησε o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Γιώργου Κατρούγκαλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα θολούρας- συνομοσπονδίας με θέσεις και απόψεις που δε συνάδουν με τον καθαρό προγραμματικό λόγο του ΠΑΣΟΚ.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για τις «κόκκινες γραμμές» του κόμματός του, ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου.
«Πρέπει να σπάσουμε την ομηρεία των πολιτών από τα δύο συστήματα εξουσίας. Ο κ. Τσίπρας μίλησε για τις «Πρέσπες του Αιγαίου». Θα μπορούσε ποτέ να πει κάτι τέτοιο ο Ανδρέας Παπανδρέου και το κόμμα που ίδρυσε; Απέσυρε τον Κατρούγκαλο αλλά γιατί δεν απέσυρε τον πρώην υπουργό του, τον κ. Tσακαλώτο που έκανε λόγο για τοπικά νομίσματα; Χθες ο Κασιδιάρης έκανε ανακοινώσεις και ο κ. Τσίπρας είπε «ελάτε στον ΣΥΡΙΖΑ», ευπρόσδεκτες οι ψήφοι του. Χορεύει τανγκό με τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα. Όλα αυτά προσβάλλουν τον προοδευτικό κόσμο. Εμείς δεν λαϊκίζουμε. Αγωνιζόμαστε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.
Για την πρόταση του κ. Τσίπρα περί Προανακριτικής, o κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι χρειάζεται Εξεταστική Επιτροπή χωρίς καταχρηστική χρήση του απόρρητου και μετά με συγκεκριμένα στοιχεία έρχεται η εξέλιξη της Προανακριτικής που αφορά στα πρόσωπα.
Όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τον χαρακτήρισε ως «δήθεν προοδευτικό εκσυγχρονιστή που το 2010 σε αντίθεση με την αδερφή του δεν ψήφισε τη δανειακή σύμβαση, που έσωσε τη χώρα από τη δραχμή». Εγώ -πρόσθεσε δεν έστησα κρεμάλες στο Σύνταγμα, όπως έκαναν άλλοι και τώρα θέλουν να μας κάνουν και μαθήματα.
Επιπλέον, αναφορικά με τις συνεργασίες ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι ο λαός που θα ψηφίσει, θα προσδιορίσει τις κινήσεις.
Διαβάστε επίσης:
Κουτσούμπας: “Ντροπή αυτό που είπε ο Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.