• Πολιτική

    Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας χορεύει τανγκό με τους δολοφόνους του Φύσσα

    Νίκος Ανδρουλάκης

    Νίκος Ανδρουλάκης


    Κριτική εναντίον του Αλέξη Τσίπρα άσκησε o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Γιώργου Κατρούγκαλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα θολούρας- συνομοσπονδίας με θέσεις και απόψεις που δε συνάδουν με τον καθαρό προγραμματικό λόγο του ΠΑΣΟΚ.

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για τις «κόκκινες γραμμές» του κόμματός του, ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου.

    «Πρέπει να σπάσουμε την ομηρεία των πολιτών από τα δύο συστήματα εξουσίας. Ο κ. Τσίπρας μίλησε για τις «Πρέσπες του Αιγαίου». Θα μπορούσε ποτέ να πει κάτι τέτοιο ο Ανδρέας Παπανδρέου και το κόμμα που ίδρυσε; Απέσυρε τον Κατρούγκαλο αλλά γιατί δεν απέσυρε τον πρώην υπουργό του, τον κ. Tσακαλώτο που έκανε λόγο για τοπικά νομίσματα; Χθες ο Κασιδιάρης έκανε ανακοινώσεις και ο κ. Τσίπρας είπε «ελάτε στον ΣΥΡΙΖΑ», ευπρόσδεκτες οι ψήφοι του. Χορεύει τανγκό με τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα. Όλα αυτά προσβάλλουν τον προοδευτικό κόσμο. Εμείς δεν λαϊκίζουμε. Αγωνιζόμαστε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

    Για την πρόταση του κ. Τσίπρα περί Προανακριτικής, o κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι χρειάζεται Εξεταστική Επιτροπή χωρίς καταχρηστική χρήση του απόρρητου και μετά με συγκεκριμένα στοιχεία έρχεται η εξέλιξη της Προανακριτικής που αφορά στα πρόσωπα.

    Όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τον χαρακτήρισε ως «δήθεν προοδευτικό εκσυγχρονιστή που το 2010 σε αντίθεση με την αδερφή του δεν ψήφισε τη δανειακή σύμβαση, που έσωσε τη χώρα από τη δραχμή». Εγώ -πρόσθεσε δεν έστησα κρεμάλες στο Σύνταγμα, όπως έκαναν άλλοι και τώρα θέλουν να μας κάνουν και μαθήματα.

    Επιπλέον, αναφορικά με τις συνεργασίες ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι ο λαός που θα ψηφίσει, θα προσδιορίσει τις κινήσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Κουτσούμπας: “Ντροπή αυτό που είπε ο Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής”



    ΣΧΟΛΙΑ