ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολάκης κατά Τσίπρα και στρατηγικής συνεργασιών: «Ιστορικό λάθος η επιμονή για σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ»
«Ο Α.Τσίπρας στις 19 Ιανουαρίου 2018 στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για «διαρκές μέτωπο με τη διαπλοκή και τη διαφθορά» και υποσχόταν:
”Σας διαβεβαιώνω ότι εδώ ισχύει απόλυτα αυτό που είπε ο Ευκλείδης στους βουλευτές στην τελευταία συνεδρίαση: Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα…”
Μιλάμε για την πλήρη απόδειξη του στησίματος της υπόθεσης από την συμμορία. Στήσιμο που όχι απλώς προσχεδιάστηκε αλλά προαναγγέλθηκε κιόλας».
Αυτό ανέφερε o Ανδρέας Λοβέρδος με δήλωσή του, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση Novartis είναι στημένη κι επικαλείται αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ στις 19 Ιανουαρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Στουρνάρας: Με εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis για να με διώξουν από την ΤτΕ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταθάκης: Είναι μονόδρομος η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζαβάρας: Να ανακληθεί η απόφαση για προστασία μαρτύρων στην υπόθεση Novartis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.