ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αναβολή της συνάντησής του με τον Έλληνα πρωθυπουργό ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, «μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην ΠΓΔΜ είπαμε να αναβληθεί η συνάντηση με τον πρωθυπουργό».
Ερωτηθείς αν αυτό επηρεάζει την ΚΟ, σημείωσε ότι όλα είναι συναρτώμενα.
Σε ερώτηση για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι δεν θα διεξαχθεί συνάντηση εν μέσω σεναρίων, σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό.
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.
Απευθυνόμενος στους φωτορεπόρτερ, ο Πάνος Καμμένος είπε «βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια». Απευθυνόμενος δε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, είπε: «Είπαν ότι ήσουν για καφέ» (σ.σ.: στην αναβληθείσα συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, την Τετάρτη).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να διασωθεί από το ναυάγιο με κεντροαριστερούς γυρολόγους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήξεις-αφήξεις από Καμμένο: Δεν τελώ υπό παραίτηση, δεν είμαι απερχόμενος υπουργός Άμυνας
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: ΠΓΔΜ: Αγωνία σε Αθήνα και Σκόπια εν όψει της ψηφοφορίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Στα 63 δολάρια το WTI μετά την επιδίωξη του Τραμπ για ειρήνη στην Ουκρανία
- UBS: Οι τράπεζες στο επίκεντρο – Νέες εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία
- Ασιατικά χρηματιστήρια: Μικτά πρόσημα – Αναμονή για τη συνεδρίαση της fed και το ουκρανικό
- Αυστραλία: Επικρίνει την απόφαση του Ισραήλ να ανακαλέσει τη βίζα Αυστραλών διπλωματών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη
