• Πολιτική

    Ανατροπή στην υπόθεση χιλιάδων δενδρυλλίων κάνναβης στην Καρδίτσα–Τι συνέβη


    Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 44χρονος που συνελήφθη για τη  φυτεία των 10.564 δενδρυλλίων κάνναβης που εντοπίστηκε στην Καρδίτσα, στην περιοχή του Καλλίθηρου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του karditsapress.gr ο 44χρονος ανέφερε στο ανακριτή ότι πρόκειται για καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης και ότι ανήκει σε 24χρονο συγγενή του με τον ίδιο να μην έχει σχέση.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 24χρονος είναι δηλωμένος στα μητρώα καλλιεργητών και διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο προέγκριση καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ η δε έκταση 3,5 στρεμμάτων είναι δηλωμένη στο σύστημα ΟΣΔΕ.

    Η αστυνομία είχε υποστηρίξει πως -μέχρι την ημέρα της συνέντευξης Τύπου- δεν είχε παρουσιαστεί κάποιο νομιμοποιητικό έγγραφο.

    Τέλος, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες του KarditsaPress, έχει ζητηθεί εκτίμηση από γεωπόνους της ζημιάς από την εκρίζωση, ώστε να ασκηθεί αγωγή αποζημίωσης κατά του ελληνικού δημοσίου.

    Yπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος είχε συλληφθεί στις 2 Ιουλίου και αντιμετώπιζε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

    Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τη φυτεία της κάνναβης:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο άνθρωπος που εκθρόνισε τον Warren Buffet από τη θέση Νο3 του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο τραγωδία σε παιδική χαρά του Δήμου Ξάνθης-Τραυματίστηκε σοβαρά 8χρονος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ με τη 19χρονη Ισπανίδα, όμηρο αίρεσης που βρέθηκε στη ζούγκλα του Περού



    ΣΧΟΛΙΑ