ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε και επίσημα την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας, στις 7-8 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι η πρώτη φορά έπειτα από 65 χρόνια που Τούρκος πρόεδρος θα επισκεφθεί την Ελλάδα.
Το πρωί του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, παρέδωσε την επίσημη πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλο στον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα συζητηθούν διμερή και περιφερειακά θέματα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.