• Top Stories

    Αλλάζει τροπάρι η κυβέρνηση: Έγιναν λάθη, θα αποδοθούν ευθύνες, λέει ο Π. Σκουρλέτης

    • NewsRoom
    Πάνος Σκουρλέτης

    Πάνος Σκουρλέτης


    Στροφή 180 μοιρών από την κυβέρνηση, που φαίνεται να αλλάζει τροπάρι μετά τις πρώτες, προκλητικές, δηλώσεις ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε για την αντιμετώπιση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις της κοινωνίας, ο υπουργός Εσωτερικών ρίχνει τους τόνους και κάνει στροφή προς την αυτοκριτική.

    Ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ!, παραδέχτηκε ότι είναι προκλητικό να λέει κανείς πως έγιναν όλα καλά με τόσους νεκρούς και σημείωσε ότι τη συγγνώμη την έχει αναλάβει όλη η κυβέρνηση.

    Είπε ακόμη ότι δεν είναι δουλειά του κάθε υπουργού να κάνει επιχειρησιακό σχέδιο, καθώς υπάρχουν οι επιτελείς, ενώ πρόσθεσε ότι όλοι μας κάνουμε ένα σοβαρό λάθος: προσπαθούμε να κάνουμε τους ειδικούς.

    «Δεν είναι ώρα να βγάζουμε συμπεράσματα απλά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, για να πέσουν κάποια κεφάλια. Σημασία έχει να κάνουμε μια αξιόπιστη αποτίμηση και να αποδοθούν ευθύνες. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η αποτίμηση, θα πρέπει να αποδοθεί η κάθε ευθύνη» είπε ο υπουργός και διαβεβαίωσε ότι εάν χρειαστεί θα υπάρξουν αντικαταστάσεις.

    Παράλληλα, επισήμανε ότι «θα πρέπει να πέσουν μάντρες, να συγκρουστούμε με συμφέροντα», ενώ τόνισε: «Θα γκρεμίσουμε όπου χρειαστεί».

    Σχετικά με τη δήλωση Βερναρδάκη, ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψη ότι η αναφορά του στα 44 χρόνια του πρωθυπουργού δεν είχε να κάνει με τη νεότητα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά με το ότι ο ίδιος δεν θα πρέπει να έχει την ευθύνη για το χάος τόσων χρόνων με τα αυθαίρετα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζανακόπουλος: «Οι νεκροί δεν κρύβονται, ούτε εικάζονται» – «Τυμβωρυχία στα θύματα» η κριτική στην κυβέρνηση!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την ώρα που στο Μάτι η πυροσβεστική έβρισκε νεκρούς, έλεγαν στον Τσίπρα πως όλα βαίνουν καλώς! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ