• Πολιτική

    Αλιβιζάτος κατά Παπανδρέου: Είναι ιδιοτελής, ελπίζω να μην εκλεγεί

    • NewsRoom

    Νίκος Αλιβιζάτος-Γιώργος Παπανδρέου


    Με ένα εντυπωσιακά αυστηρό άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος- προσωπικότητα της κεντροαριστεράς, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε την ευθύνη για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ που ανέδειξαν στην ηγεσία τη Φώφη Γεννηματά- σχολίασε την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου.

    Στο άρθρο του, αν και τονίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου του είναι συμπαθής, περιγράφει αυτό που ονομάζει «τη χαοτική πρωθυπουργία του» εν μέσω της οικονομικής κρίσης αλλά και τους συμβιβασμούς που έκανε για να διατηρηθεί στην ηγεσία του κόμματος και καταλήγει με την ευχή ότι οι εκλογείς δεν θα τον εκλέξουν διάδοχο της Φώφης Γεννηματά.

    Μεταξύ άλλων επιχειρημάτων, επικαλείται και την δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, ότι αν επέμεινε στην υποψηφιότητά της η Φώφη Γεννηματά δεν θα ήταν υποψήφιος, χαρακτηρίζοντας την υποψηφιότητά του «καιροσκοπική».

    Ο κ. Αλιβιζάτος υποστήριξε ότι οι επιδόσεις του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και ως πρωθυπουργός, ήταν από μέτριες έως απογοητευτικές, ενώ προσθέτει ότι μάλλον επιβεβαιώνονται οι κυνικοί που υποστήριξαν ότι αν δεν ήταν γιός του Ανδρέα δεν θα είχε εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Διαβάστε επίσης

    Εκπλήξεις σε έρευνα της Metron: Άνοδος για ΚΙΝΑΛ – Ο «μπροστάρης» στην κούρσα – Η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ