• Πολιτική

    Αλέξης Γεωργούλης: Με εξιτάρει η ιδέα μιας δεύτερης θητείας μου στην Ευρωβουλή

    • NewsRoom
    Αλέξης Γεωργούλης

    Αλέξης Γεωργούλης


    Την πρώτη του συνέντευξη, ύστερα από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου εις βάρος του, που αφορά βιασμό και ξυλοδαρμό. έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.

    Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μέσω σύνδεσης Skype με την εκπομπή του TRT «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης με τον Σωτήρη Πολύζο, ο Αλέξης Γεωργούλης περιέγραψε το έργο που έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο στον τομέα του Πολιτισμού, αλλά και το τι θα σήμαινε για εκείνον, μια δεύτερη θητεία ως ευρωβουλευτής. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος θέλησε να αφήσει το σχόλιό του για το ζήτημα των κατηγοριών.

    Ο ηθοποιός, με αφορμή τις Ευρωεκλογές, απάντησε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να εκτίσει δεύτερη θητεία, ενώ ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη, τονίζοντας πως ο γνωστός ηθοποιός δεν μπορεί να προχωρήσει σε δηλώσεις.

    Ο Σωτήρης Πολύζος είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιος θα πει “έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;” και θα πω εγώ, ότι αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε, δεν θα το έλεγε απλώς, θα το βροντοφώναζε, αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει δηλώσεις».

    Ο Αλέξης Γεωργούλης αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές δήλωσε: «Υπάρχουν προτάσεις, οι Ευρωκλογές για εμένα είναι κάτι το οποίο για εμένα θα σηματοδοτούσε μια νέα θητεία, δηλαδή θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ, θα ήθελα πολύ να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά σε συνάρτηση με το τι γίνεται στην Ελλάδα και που μπορεί να σταθεί μια τέτοια οπτική γωνία που έχω εγώ».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Πολιτικοί αρχηγοί χτίζουν καριέρες πάνω στα Τέμπη – Δεν θα δοθεί επίδομα Πάσχα

    Βορίδης: Ο σταθμάρχης και οι μηχανοδηγοί φταίνε για την τραγωδία, όχι ο Καραμανλής

    Δένδιας: Παρέστη στη νατοϊκή άσκηση Trogjan Footprint 24



    ΣΧΟΛΙΑ