• Πολιτική

    Εκτός εαυτού ο Βερύκιος υπερασπίζεται τον Τσίπρα για τα… σπαταλημένα 2000 ευρώ (video)

    • NewsRoom


    Υπερασπιστή στο πρόσωπο του Δήμου Βερύκιου βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας για την κυνική φράση του προς τους πυρόπληκτους στο Μάτι, σύμφωνα με την οποία αν έπαιρναν 2.000 θα τα… σπαταλούσαν.

    Ο δημοσιογράφος, κατά την καθημερινή του παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής του Alpha «Happy Day» ήρθε σε άγρια αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, επειδή εκείνη τόλμησε να  χαρακτηρίσει «ατυχές» το σχόλιο του πρωθυπουργού.

    Ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε, βάζοντας τις φωνές στο πάνελ, κάνοντας λόγο για καμμένους εγκεφάλους και τρολ, ενώ δεν δέχθηκε καμία κριτική, φωνάζοντας, μεταξύ άλλων στους συνομιλητές του, «πάψτε» και «μην βγάζεις γλώσσα!»

    Όλα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι ήταν ατυχές το σχόλιο του πρωθυπουργού, άποψη που στήριξαν και άλλοι στο πάνελ.

    «Ρε βάλτε γλώσσα μέσα και οι δύο, ενορχηστρωμένες, μου ήρθατε από το τοξικό σούπερ μάρκετ να μου πείτε μπούρδες πρωί πρωί», ήταν η πρώτη αντίδραση του Δήμου Βερύκιου.

    «Έχετε καταλάβει ότι κάθε πρωί μου έρχεστε εδώ με καμένο εγκέφαλο από τα διαδικτυακά τρολς;», συνέχισε και όταν τον ρώτησαν αν δεν συνέβη αυτό απάντησε μεταξύ άλλων: «Ξέρεις από τηλεόραση και μονταζιέρα». Όταν το τελευταίο προκάλεσε αντιδράσεις, ξέσπασε ξανά.

    Βερύκιος: «Πάψτε! Πάψτε! Πάψτε! Είστε όλα τα κοκοράκια με καμένο εγκέφαλο!… Ακου Τίνα, άνοιξε τα αυτιά σου»

    Μεσσαροπούλου: «Δεν επιτίθεται κανείς σε εσένα και κακώς το παίρνεις προσωπικά».

    Βερύκιος: «Μη βγάζεις γλώσσα! Πάψτε εκτίθεστε!…»

    Τσιμτσιλή: «Εσύ εκτίθεσαι που εκνευρίζεσαι».

    Βερύκιος: «Μου έρχεστε τρία κοκοράκια συντονισμένα να μου επιτεθείτε! Πάψτε! Κατέβασε το χέρι! Δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι!»

    Τσιμτσιλή: «Ηρέμησε, πιες λίγο νεράκι».



    ΣΧΟΛΙΑ