• Πολιτική

    Άγριο «πέσιμο» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε προδότες. Παλιοπροδότες!» (video)

    • NewsRoom


    Αναταραχή επικράτησε σήμερα Σάββατο το πρωί έξω από το γραφείο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στην Κεφαλονιά.

    Πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο γραφείο της εξαπέλυσαν πυρά κατά της ιδίας και του κόμματός της και σύμφωνα με το ekefalonia. gr της φώναξαν: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το Όχι…. ΝΑΙ; Είστε προδότες. Παλιοπροδότες. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;».

    Μεταξύ άλλων, οι πολίτες αντιδρούν στη μεταφορά των χωριών της Θηνιάς στο νέο δήμο Παλικής. Μάλιστα για το λόγο αυτό μάζεψαν συνολικά 447 υπογραφές (δηλαδή το 99% του συνολικού πληθυσμού των χωριών).

    Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, φανερά αμήχανη, δήλωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο αρμόδιο υπουργείο, όμως δεν δεσμεύτηκε ότι θα το υποστηρίξει.

    Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, με τον πρόεδρο της κοινότητας Σπύρο Βανδώρο, απευθυνόμενο στη βουλευτή, να υποστηρίζει ότι τους εμπαίζει.

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τη μεριά της ισχυρίστηκε ότι περιμένει συνάντηση με τον υπουργό Αλέξη Χαρίτση ώστε να ξεκαθαρίσουν τα νέα διοικητικά όρια των νέων δήμων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τετραμερής Σύνοδος-Τσίπρας: «Τα Βαλκάνια δεν είναι περιοχή δεύτερης διαλογής»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουμουτσάκος: Η Ελλάδα έχει υπουργό Άμυνας περιορισμένης ευθύνης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλαλούμ και σύγχυση με τις εξαγγελίες Βίτσα για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά



    ΣΧΟΛΙΑ