ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Μπορεί να διαφωνεί κάποιος πολιτικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, να μην τον συμπαθεί, μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει. Όμως, είναι αδιανόητο να μη σταθεί στο πλάι του όταν υφίσταται τραμπουκισμούς και βαρβαρότητες» αναφέρει σε ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.
Σημειώνει ότι ο υπουργός Υγείας δουλεύει σκληρά και ενδιαφέρεται για κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη.
Η κ. Αγαπηδάκη υπογραμμίζει ότι όσοι του επιτέθηκαν χτες, δεν επιτέθηκαν στον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά στον υπουργό Υγείας. «Και δε νομίζω ότι υπάρχει δημοκράτης πολίτης ή πολιτικός σε οποιοδήποτε κόμμα που επιθυμεί ο υπουργός Υγείας της χώρας του, όποιος και αν είναι, να κινδυνεύει να χτυπηθεί από τραμπούκους επειδή κάνει τη δουλειά του. Γιατί αυτό έγινε χτες» σημειώνει.
«Τα μεσοβέζικα ναι μεν αλλά, δείχνουν ότι υπάρχει ένα μέρος της αντιπολίτευσης που θεωρεί τη βία καλή όταν την υφίσταται ο αντίπαλος. Νέτα, σκέτα και ευθέως, για να ξέρουμε τι μας γίνεται» προσθέτει.
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:
Διαβάστε επίσης:
Politico: Η κυβέρνηση Τραμπ απειλεί με αντίποινα την Ευρώπη για να αγοράσει αμερικανικά όπλα
Danone: Προϊόντα υψηλής πρωτεΐνης και ιατρική διατροφή αύξησαν τις πωλήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το κόμμα Κάρυ και οι Ρώσοι, γιατί έχει νεύρα ο θυμωμένος Νίκος, οι φθινοπωρινές κάλπες, μομφή vs Final Four και το πίσω – μπρος του Ερντογάν
- Η Δημοκρατία δεν περίμενε την Μαρία Καρυστιανού
- Fear of the (Red) Dark! Στο… κατακόκκινο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με στόχο την πρόκριση και το 4ο τρόπαιο στην EuroLeague
- Καρυστιανού: Πρεμιέρα με άδεια πλατεία, Κατερίνα Μουτσάτου, Μίκη Θεοδωράκη, Μπιθικώτση και… Κοργιαλά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.