ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγαπηδάκη: Τα μεσοβέζικα ναι μεν αλλά, δείχνουν ότι υπάρχει μέρος της αντιπολίτευσης που θεωρεί τη βία καλή
«Μετά το πολάκιο ήθος, έχουμε και την πολάκια επιστήμη και την πολάκια πολιτική. Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Κασσελάκης που είναι αμερικανοσπουδαγμένος αποδέχεται τις επιστημονικές απόψεις και την μεθοδολογία του κ. Πολάκη που έρχεται και επιλέγει στοιχεία που κανένας άλλος δεν έχει ανακαλύψει στον κόσμο, νομίζοντας ότι είναι και τα σωστά για να μετράμε κάτι το συγκεκριμένο» απάντησε η αν. υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη σχολιάζοντας την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια.
Προηγουμένως ο κ. Πολάκης, με αφορμή την διάταξη για τα μονοκλωνικά αντισώματα είπε πως η ρύθμιση αυτή στο παρών νομοσχέδιο είναι η απόδειξη ότι η επιχείρηση “Ελευθερία” απέτυχε. “Απέτυχε διότι λέτε αισχρά ψέματα. Οι νεκροί στην Ελλάδα είναι σήμερα 37.089. Ο πιο αξιόπιστος δείκτης θανάτων είναι ο δείκτης θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Αυτός είναι ο πιο σκληρός δείκτης που δείχνει τι έχει πετύχει η χώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ποιός είναι για τη χώρα μας σήμερα; 3.595. Πόσο έχει η Πορτογαλία που την ξεπεράσαμε; 2.813. Η Γαλλία 2.556. Η Αυστρία 2.486. Η Γερμανία 2.100, η Ολλανδία 1.336, η Νορβηγία 1.028″. Εδώ λοιπόν που είπατε ότι μας σώσατε αποδεικνύεται ότι είμαστε η μόνη χώρα της Δυτικής Ευρώπης σε θανάτους. Κι οι λόγοι είναι δύο: Δεν φέρατε όταν έπρεπε έστω και καθυστερημένα τις θεραπείες των μονοκλωνικών αντισωμάτων και γιατί δεν είχατε πραγματικές ΜΕΘ που να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα περιστατικά” ανέφερε συγκεκριμένα.
Απαντώντας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, υπογράμμισε πως «η χώρα με βάσει τον ΠΟΥ έχει αξιολογηθεί για τα στοιχεία που αφορούν την πανδημία και τα στοιχεία που αναφέρουμε είναι στοιχεία ανοικτά και προσβάσιμα σε όλους, εκτός εάν ο κ. Πολάκης αμφισβητεί και τον ΠΟΥ».
Η κυρία Αγαπηδάκη, ανέφερε πως «εάν ο κ. Πολάκης έχει εφεύρει κάποια δικιά του μέθοδο μέτρησης, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση» ενώ απευθυνόμενη προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είπε «όταν ήμουν γενική γραμματέας του πουργείου Υγείας σας θυμάμαι έξω από το παράθυρό μου να φωνάζετε μαζί με τους αντιεμβολιαστές» και πρόσθεσε «ακόμα και αν ακούγεται κάπως θρασύ, κάποτε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας κ. Πολάκη».
Η αναπληρώτρια υπουργός, σχολιάζοντας επίσης τις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την διδακτορική διατριβή της είπε: “Εάν ασχολούμουνα με κάθε συκοφαντία, δεν θα έβρισκα τον χρόνο για να κάνω το έργο που προσπαθείτε να αποδημήσετε αναπαράγοντας και εκτοξεύοντας αυτές τις συκοφαντίες». Καταλήγοντας κατηγόρησε τον κ. Πολάκη ότι η τακτική του είναι μονίμως η ίδια: “όπου βρίσκετε έργο προσπαθείτε να αποδημήσετε το πρόσωπο που το παράγει”. “Δεν πειράζει κύριε Πολάκη συνεχίστε” είπε η κυρία Αγαπηδάκη.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Πολύ σπουδαίο αναπτυξιακό έργο η ανάπλαση του ΦΙΞ
Μητσοτάκης: Στήριξη στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για να είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάριος Θεμιστοκλέους: «Θλιβερή η τακτική των οργανωμένων μειοψηφιών να μετατρέπουν τα νοσοκομεία σε πεδίο ωμής βίας»
- Λήμνος: Το νερό δεν είναι πλέον πόσιμο στη Μύρινα
- Ινδία και Βραζιλία: Συμφωνία συνεργασίας σε εξορύξεις και μέταλλα
- Νιγηρία: 38 νεκροί σε επίθεση ενόπλων σε χωριό στα βορειοδυτικά της χώρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.