• Πολιτική

    Αυτή είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Γιάννη Λαγό της ΧΑ για τον καυγά στη Βουλή (video)

    • NewsRoom
    Λαγός Χρυσή Αυγή

    Γιάννης Λαγός


    Τον δεκαπενθήμερο αποκλεισμό του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού από τις συνεδριάσεις της Βουλής, καθώς και την περικοπή του ¼ της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης επέβαλλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, αποδίδοντάς του μομφή για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

    Η επιτροπή συνεδρίασε για να εξετάσει το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης του βουλευτή σε συναδέρφους του, τους οποίους είχε αποκαλέσει «προδότες», και τον καυγά που είχε με το Νίκο Ξυδάκη.

    Η επιτροπή δεν εξέτασε καθόλου κυρώσεις για το σύνολο της ΚΟ της ΧΑ, καθώς δεν είχαν προνοήσει να καλέσουν όλους τους βουλευτές για ακρόαση, και το παραπέμπουν σε επόμενη συνεδρίαση.

    Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας αναμένεται να εισηγηθούν στον Πρόεδρο της Βουλής αυστηροποίηση των ποινών σε περίπτωση αντικοινοβουλευτικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς από βουλευτές, καθώς όπως διαπιστώθηκε από τους χρυσαυγίτες βουλευτές οι υφιστάμενες κυρώσεις δεν πτοούν την επιθετικότητα που επιδεικνύουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω-κάτω η Βουλή: Έξαλλος ο Γ.Λαγός της Χρυσής Αυγής, φώναζε «προδότες,πουλημένοι» στους βουλευτές (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουλή: Δεκτή έγινε η μομφή κατά της Χρυσής Αυγής – Τι αποφασίστηκε για Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και Ηλιόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ