• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Μία διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση στα… μπουζούκια

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης (Πηγή: Facebook)

    Άδωνις Γεωργιάδης (Πηγή: Facebook)


    Μία διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, τραβώντας και πάλι – μετά την ταυτόχρονη ομιλία του μέσω ολογράμματος σε Γαλάτσι, Μαρούσι και Νέο Ψυχικό – όλα τα βλέμματα πάνω του.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση σε μπουζούκια και συγκεκριμένα στο κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζονται ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Λευτέρης Πανταζής.

    «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή αυτή στην προεκλογική μου εκστρατεία. Εκλαμβάνω το σημερινό ευχαριστώ όλων των ανθρώπων εδώ ως μια έμπρακτη καλή κίνηση θέλησης για όσα κάναμε τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε αυτά τα 4 χρόνια», είπε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τη Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών.

    Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργιάδης μοιράστηκε φωτογραφίες από τη βραδιά και έγραψε: «Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Νυκτερινών Κέντρων κ. Μπερτάκης, διοργάνωσε μία συγκέντρωση σήμερα προς Τιμήν μου στο κέντρο «Φαντασία», με Καλλιτέχνες και εργαζόμενους σε αυτά, για να με ευχαριστήσουν για όλη την βοήθεια που τους παρείχα κατά την διάρκεια της Πανδημίας. Κατ´αυτούς με την δράση μου διέσωσα τον κλάδο και τις δουλειές τους. Τους ευχαριστώ για αυτή την τόσο όμορφη βραδιά που μου χάρισαν σήμερα».

    Μαζί του ήταν και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου.

    Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου (Πηγή: Facebook)
    Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου (Πηγή: Facebook)

    Δείτε την ανάρτηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Γεωργιάδης: «Η Ελλάδα είχε τον δεύτερο χαμηλότερο πληθωρισμό στα τρόφιμα»

    Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτη στην ΕΕ η Ελλάδα το 2022 σε εισαγωγή καινοτομίας στις επιχειρήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ