• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης – Γιώργος Καραμέρος «σκοτώθηκαν» για τα… μάτια του Πολάκη

    Γιώργος Καραμέρος και Άδωνις Γεωργιάδης

    Γιώργος Καραμέρος και Άδωνις Γεωργιάδης


    «Σκοτώθηκαν» στον «αέρα» του ΑΝΤ1 ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος για τα… μάτια του Πολάκη.

    Η ανάδειξη του Kρητικού βουλευτή σε υπερτομεάρχη ΣΥΡΙΖΑ άναψε τα αίματα στο πάνελ με αποτέλεσμα τη μετωπική σύγκρουση των δύο πολιτικών.

    Ο κ.  Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι μεγάλος κερδισμένος από την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος από τα πρόθυρα της διαγραφής, βρέθηκε ουσιαστικά Νο2 στο κόμμα.

    «Οταν ο Κασσελάκης λέει ότι θα τα αλλάξω όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά αυτό που εννοεί είναι, περισσότερος Παύλος Πολάκης», είπε ο υπουργός Εργασίας, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Καραμέρου.

    «Ομολογώ ότι με αυτόν τον καινούργιο… αυτό το νέο πράγμα που έχει γίνει, σηκώνω τα χέρια ψηλά», ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και φέρνοντας ως παράδειγμα τη αλλαγή -όπως έκρινε- στάσης του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των ιδιωτικών χορηγιών, σχολίασε για την πρωτοβουλία Κασσελάκη να δωρίσει οκτώ κλιματιστικά, έναν διάδρομο και ένα ποδήλατο στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για ΑμεΑ της Καλλιθέας:«Η μόνιμη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια -ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μοναδικό κόμμα που καταψήφισε την πρόταση του Ιδρύματος Νιάρχος να φτιαχτεί το Ιδρυμα- ήταν ότι “Δεν μπορείς να κάνεις κρατική πολιτική με ιδιωτικές χορηγίες”.

    Αυτή είναι η βασική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ 16 χρόνια που είμαι βουλευτής. Ξαφνικά, έρχεται ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και λέει να παιδιά να κάνουμε ρεφενέ να πάρουμε από ένα air-condition». «Ρεφενέ κάνετε εσείς με τα λεφτά των πολιτών», παρενεβη τότε ο κ. Καραμέρος και η σπίθα της αντιπαράθεσης άναψε για τα καλά. «Ο μεγάλος κερδισμένος της νέας αλλαγής, μην κοροϊδευόμαστε, είναι ο Παύλος Πολάκης. Εγώ τον παραδέχομαι πολιτικά. Ο Παύλος Πολάκης τον Φεβρουάριο μήνα ήταν να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Όλοι αυτοί που είχαν αποφασίσει να τον διαγράψουν και οι οποίοι μετά από μία εβδομάδα, δύο, τον συγχώρεσαν, αφού τους ζήτησε, υποτίθεται συγγνώμη με εκείνη την επιστολή, σήμερα είναι κάτω από τον Πολάκη», τόνισε ο υπουργός Εργασίας για τις εξελίξεις της Πέμπτης στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε λέγοντας στο ίδιο καυστικό ύφος: «Εγώ θέλω πάντα να είμαι δίκαιος. Ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της εκλογής Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ;

    Είναι ο Παύλος Πολάκης αυτή την στιγμή είναι το υπ’ αριθμόν 2 αυτού του κόμματος. Είναι ο Κασσελάκης και από κάτω είναι ο Πολάκης. Οι βουλευτές θα πρέπει να παίρνουν εντολές από τον Πολάκη. Ο Τσίπρας για να καταλάβετε, τον Πολάκη τον είχε υποβαθμίσει κομματικά κάτω από τον Ζαχαριάδη. Τον είχε υποτομεάρχη, για να μην πολυφαίνεται. Αρα όταν ο κ. Κασσελάκης λέει ότι θα τα αλλάξω όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά αυτό που εννοεί είναι, περισσότερος Παύλος Πολάκης».

    Στη συνέχεια ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στις πρόσφατες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, επισημαίνοντας σε σχέση με το νέο προφίλ που υποτίθεται θελει να επιβάλει στο κόμμα του ο Στέφανος Κασσελάκης:

    «Εάν αυτό το θεωρεί κάποιος κεντρώο, εάν αυτό κάποιος το θεωρεί τραβηχτικό για τους ανθρώπους του μεσαίου χώρου, εάν κάποιος το θεωρεί ήπιο πολιτικό λόγο θέλω απλώς να υπενθυμίσω ότι προχθές, μια μέρα πριν τον κάνει υπερτομεάρχη, ο κ. Πολάκης έκανε ανάρτηση στο Facebook και είπε ότι ο κ. Πρετεντέρης είναι ένας κουβάς με σκ@@α. Δηλαδή σήμερα, ο υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ που δίνει εντολές στον Καραμέρο, έβγαλε ανάρτηση και είπε “ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένας κουβάς με σκ@@α. Αυτός ο άνθρωπος που έχει γράψει αυτό προχθές, την επομένη γίνεται υπερτομεάρχης στο ΣΥΡΙΖΑ».

    «Είναι για γέλια αυτά που λέτε», επανήλθε ο κ. Καραμέρος, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να τον ρωτά προσωπικά:  «Αυτά που είπε ο κ. Πολάκης τα δέχεστε; Εσείς το δέχεστε ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένας κουβάς με σκ@@α;» «Εγώ σας επιστρέφω τη λέξη», απάντησε  ο Γιώργος Καραμέρος. «Τον τρέμετε τον Πολάκη», είπε υπερασπιζόμενος τον βουλευτή Χανίων λέγοντας ότι «καθάρισε» υπουργούς της ΝΔ στον τομέα Διαφάνειας που βρέθηκε.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτοί είναι οι 16 «αντάρτες» που προκαλούν ταραχή στον Στέφανο Κασσελάκη
    ————————-

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

     Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ