• Πολιτική

    Αδ. Γεωργιάδης: «Δυστυχώς ο Μπεσκένης έφυγε χωρίς να δει την καταδίκη του Πολάκη»

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος ΝΔ

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Επίθεση προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την καταδίκη του πρώτου για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.

    «Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τον διασυρμό ανθρώπων, αλλά ένας – ένας θα δικαιώνονται από τον εξευτελισμό που τους επιφυλάξατε», ανέφερε από το βήμα της βουλή ο κ. Γεωργιάδης. «Δυστυχώς ο Μπεσκένης έφυγε χωρίς να δει την καταδίκη του Πολάκη», συνέχισε. «Ευτυχώς που υπάρχει και η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», σημείωσε.

    Από τα πυρά του κ. Γεωργιάδη δεν ξέφυγε ούτε η Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή την αρνητική στάση της κυβέρνησης κατά της αλλαγής του άρθρου 16 για τα πανεπιστήμια. Μάλιστα την κατήγγειλε για λαϊκισμό, καθώς όταν ήταν ακόμα μέλος της ΝΔ στήριζε με πάθος την ανάγκη για ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

    Αντίθετα, σήμερα, η κα Παπακώστα εμφανίστηκε στη βουλή στηρίζοντας απόλυτα την κυβερνητική γραμμή στο ζήτημα, κάνοντας μάλιστα μια εκτενής αναφορά για τις απόψεις του «ΝΕΟ» οι οποίες συμπίπτουν με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    Από εκεί και πέρα ο κ. Γεωργιάδης έκανε ειδική αναφορά στην σύμπτωση απόψεων κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το θέμα αλλαγής της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Από την άλλη, υπογράμμισε πως ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ακόμα και  όπως ισχύει σήμερα έχει τις δυνατότητες να στείλει έναν επίορκο υπουργό στην φυλακή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταδίκη Πολάκη και μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη



    ΣΧΟΛΙΑ