• Πολιτική

    Αχτσιόγλου: «Έκλεισε το ασφαλιστικό – Να υπάρξει νομιμότητα στην αγορά εργασίας»

    • NewsRoom

    Έφη Αχτσιόγλου


    «Το ασφαλιστικό έκλεισε στην πρώτη αξιολόγηση», τόνισε η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, κατά την παραλαβή του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Εργασίας από τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Παράλληλα, διεμήνυσε ότι στόχος είναι η επιβολή της νομιμότητας αγορά εργασίας.

    Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η κυρία Αχτσιόγλου υπογράμμισε πως το υπουργείο Εργασίας «πρέπει το επόμενο διάστημα να προετοιμαστεί για τη μάχη της διαπραγμάτευσης» και πρόσθεσε πως το υπουργείο «έχει πολλά χαρτοφυλάκια με πολλές και κρίσιμες μάχες».

    Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, υπογράμμισε η νέα υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής.

    Ανέφερε ότι το ασφαλιστικό έκλεισε από την πρώτη αξιολόγηση, ενώ ιδιαίτερο βάρος έδωσε στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα και θα είναι, όπως είπε, σκληρή.

    Προανήγγειλε «ενίσχυση του ρόλου των ελεγκτικών μηχανισμών για να επιβάλει την νομιμότητα στην αγορά εργασίας» και εξήρε το έργο των υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών.

    Εκτίμησε ότι η ανεργία θα απομειώνεται αργά και σταθερά, ενώ δίνοντας ένα στίγμα των προθέσεών της είπε ότι «το υπουργείο Εργασίας είναι ένα υπουργείο για έργα όχι για λόγια. Η κρισιμότητα των στιγμών και η δυσκολία των μαχών δεν μας επιτρέπει να είναι ο ένας πάνω από τον άλλο, αλλά ο καθένας πάνω από τον εαυτό του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτοί είναι οι κοσμηματοπώλες του Κολωνακίου στη δικογραφία Αγγλούπα -Το πάρε-δώσε με τους κλεπταποδόχους των μαφιόζων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΈφη Αχτσιόγλου: Δεν είναι ούτε αμόρφωτη κομμώτρια, ούτε απατεώνας με αδικαιολόγητο πλούτο



    ΣΧΟΛΙΑ