• Πολιτική

  Αχιλλέας Μπέος: Η καραμέλα της ομοφοβίας έλιωσε – Δικαίωμά μου να λέω ελεύθερα την άποψή μου

  • NewsRoom
  Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου

  Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου


  Καμία διάθεση να ανακαλέσει την ομοφοβική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη δεν έδειξε ο Αχιλλέας Μπέος σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, το μεσημέρι της Δευτέρας, με την οποία απαντά στην καταδικαστική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για όσα είχαν πει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο δήμαρχος Βόλου και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

  Στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος γράφει ότι «σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε» προσθέτοντας ότι «διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει».

  Τι ανήρτησε ο Αχιλλέας Μπέος

  Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς «φωτογραφίζομαι» και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους.

  Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα. Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-.

  Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά.

  Διαβάστε επίσης:

  Χαρδαλιάς: Ήρθε η ώρα να περάσουμε σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας του κράτους

  Παύλος Μαρινάκης: Στήριξη σε 730.000 νοικοκυριά με περισσότερα από €8,6 εκατ. για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

  Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τις ομοφοβικές επιθέσεις στον Κασσελάκη  ΣΧΟΛΙΑ