• Πολιτική

    Νίκος Γκάλης: «Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί»

    Νίκος Γκάλης


    Απαντά στη φημολογία που τον θέλει να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο καλαθοσφαιριστής και ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες, Νίκος Γκάλης. Ο πρώην μπασκετμπολίστας διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί μελλοντικής ενασχόλησής του με τα κοινά.

    Με ανάρτηση στο Facebook, o κ.Γκάλης τονίζει ότι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος γράφοντας «αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».

    Η ανάρτηση

    «Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται. Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου. Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διευθυντής ΑΠΕ: «Τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (στην Τουρκία)»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας: Η προστασία της εργασίας και της κοινωνικής συνοχής είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζάεφ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα της ΠΓΔΜ

     



    ΣΧΟΛΙΑ