• Πολιτική

    19χρονη από τη Μυτιλήνη: «Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή»-ο ρόλος του βαρόνου της νύχτας της Αθήνας

    • NewsRoom


    Αθώα καθώς μετέφερε εν αγνοία της ναρκωτικά, δηλώνει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στην Κίνα για τη μεταφορά κοκαΐνης.

    Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και μετέφερε αυτά που του είπε η πελάτισσά του. «Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή. Είμαι αθώα», είπε το 19χρονο μοντέλο και συνέχισε: «Εγώ ήξερα ότι μεταφέρω χαρτιά. Δεν περίμενα πως μέσα στο φάκελο είχε κοκαΐνη». Ωστόσο οι κινεζικές αρχές δεν φαίνονται να πείθονται από την υπερασπιστική γραμμή της.

    «Προσπαθώ να την πείσω να συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της. Πρέπει να βρει υπερασπιστική γραμμή, διαφορετικά αντιμετωπίζει μέχρι και ισόβια κάθειρξη», προσέθεσε μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο ο Σάκης Κεχαγιόγλου αναφέροντας ακόμη ότι έχει σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία και ότι έχει οριστεί συνήγορος υπεράσπισης.

    Ακόμη, η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου υποστηρίζει ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η κατάσταση στις φυλακές είναι καλή.

    Τι λένε οι πληροφορίες από την DEA

    Η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών, έχει πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για έναν «βαρόνο» της νύχτας από τη Νιγηρία ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Φίλος της 19χρονης την έπεισε να προσφέρει «τις υπηρεσίες της» σε αυτόν.

    Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθούν και οι Ελληνικές Αρχές για να διερευνήσουν εάν υπάρχει «σύνδεσμος» Έλληνας ή εάν η κοπέλα προχώρησε σε επαφή με κάποιον αλλοδαπό, χωρίς να γνωρίζει επακριβώς σε τι εμπλέκεται.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωτογραφίες της 19χρονης που συνελήφθη με κοκαΐνη – Πατέρας: «Το έμαθα από το Διαδίκτυο» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ (εικόνες-video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη στο Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ