array(0) {
}
        
    
Menu
1.1%
Τζίρος: 176.48 εκατ.

Δεν φταίει ο Γιάννης. Ούτε ο Σπανούλης, και πριν μιλήσεις για την Εθνική μπάσκετ δες την εικόνα στον καθρέφτη [βίντεο]

            
The Wiseman
the wise man

Τι (λέγεται ότι) θα ανακοινώσει για τον ηλεκτρονικό τζόγο ο Τσίπρας

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ • 05.09.2018
Ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό εξοχικό σε βραχώδες τοπίο στη Μύκονο (10 pics)
ΕΠΟΜΕΝΟ • 05.09.2018
Το 2020 η Ελλάδα θα βγει στις αγορές με χαμηλά επιτόκια

Τραπεζική Έκπληξη 

Παρά  το γεγονός ότι οι τραπεζικές μετοχές βουλιάζουν τις τελευταίες ημέρες εν τούτοις ένα εντυπωσιακό γεγονός είχαμε στο α εξάμηνο του 2018 για τις τραπεζικές καταθέσεις. Τα αφεντικά της Alpha Bank Δημήτρης Μαντζούνης και της Eurobank κατάφεραν να αυξήσουν την καταθετική βάση των τραπεζών τους κατά 2,2 δις ευρώ έκαστος. Δηλαδή συνολικά κατά 4,4 δις ευρώ. Πολύ υψηλότερα δηλαδή από τις άλλες δυο συστημικές τράπεζες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχασαν καταθέσεις οι άλλες δυο συστημικές τράπεζες.

Όχι σε δεσμεύσεις λογαριασμών 

Ανυπόστατες φήμες κυκλοφόρησαν αργά χθες το απόγευμα ότι η Τράπεζα Πειραιώς έχει δεσμεύσει τραπεζικούς λογαριασμούς της ΝΔ. Παλαιότερα η Τράπεζα Πειραιώς ,καθως ήταν υποχρεωμένη είχε καταγγείλει  τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ τα οποία σχεδόν στο σύνολό τους δεν εξυπηρετούνται.  Τα δάνεια αυτά στο σύνολο τους προέρχονται από την Αγροτική Τράπεζα που είχε εξαγορασθεί προ 3-4  ετών.  Βέβαια τα ποσά αυτά πλέον έχουν προσεγγίσει τα 420 εκατ. ευρώ με τους τόκους υπερημερίας από περίπου 250 εκατ.  ευρώ  που ήταν αρχικά.

Ο Ξενάκης στον Μπακογιάννη 

Αποχώρησε από το συγκρότημα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ο ιδιαίτερα έμπειρος  δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι θα αναλάβει το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς ο νυν περιφερειάρχης έχει αποφασίσει να διεκδικήσει  τον δήμο της Αθήνας.

Ο Σωτήρης Ξενάκης διατηρεί χρόνια σχέση με την οικογένεια Μπακογιάννη καθώς υπήρξε γραφείο τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη για πολλά χρόνια.

Θα το ανακοινώσει ο Tσίπρας στην Θεσσαλονίκη; 

Θέμα κάποιων ημερών λέγεται ότι είναι οι τελικές αποφάσεις για τη ρύθμιση της αγοράς του ηλεκτρονικού τζόγου στην Ελλάδα. Η διαβούλευση έχει ολοκληρωθεί, οι προτάσεις των αρμοδίων φορέων (ΕΕΕΠ και άλλοι) έχουν κατατεθεί, τα reports από μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες (KPMG ) έχουν κατατεθεί και οι φάκελοι περιμένουν σε μια γωνία στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.  

Μόνο που η απόφαση δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολη, διότι τα συμφέροντα είναι πολλά και αντικρουόμενα. Βέβαια κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις από την Θεσσαλονίκη εντός του Σαββατοκύριακου.

Εάν, πάντως, το θέμα προχωρήσει και ανοίξει η αγορά του online betting συντεταγμένα, δηλαδή με αδειοδοτήσεις, σύγχρονο πλαίσιο, στα πρότυπα δηλαδή του εξωτερικού, μια από τις πιο hot αγορές θα είναι αυτή του mobile gaming, πολύ απλά ο στοιχηματισμός από το κινητό.

Όταν όλα σχεδόν γίνονται μέσω ενός smartphone, δεν θα μπορούσαν οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών μη να ρίξουν το βάρος τους και σε αυτή τη κατηγορία.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο ΚΜ τα πάει καλά και μέσα, γιατί αρέσουν Πειραιώς και Alpha, η μυστική συνάντηση στο Holiday Inn και ο υπουργός, το deal της FAIS, το φάντασμα της Pharmaten και το Βατερλώ της ACAG
Η κούρσα των τραπεζών και του ΟΤΕ, τα κέφια της ΓΕΚ και της ΑΕΜ, ο θερμός Αύγουστος του Εξάρχου, ο Παπασταύρου, η Chevron και τα ΕΛΠΕ, ο απών Κικίλιας και τα 1.000 ΑΦΜ του ΟΠΕΚΕΠΕ
H σούζα της Optima, ποιος πουλάει ΕΛΠΕ και Ευρώπη, το εντυπωσιακό σενάριο για Metlen, τα 4 σπίτια του Τσίπρα, το mansion Τοπούζογλου στις Σπέτσες και ποιος αγόρασε βίλα στο Ελληνικό
Γιατί έχουν κέφια JUMBO, AEM και Intralot, το τσακάλι της αγοράς, το ράλι της Metlen, η dream team του Πιερ, το «γκελ» του Άδωνι, οι νέες business του Δέτση, και η ιστορία μιας ερώτησης για τον Greg
Τα χαμόγελα του Κυριάκου και τι θα λένε οι δημοσκοπήσεις, Πιέρ και Πετραλιάς οι νέοι αρχιτέκτονες, σε Intralot και ΕΛΠΕ η προσοχή, ο ΚΜ και η Credia, οι απαιτήσεις της νεαρής του shipowner και το πάρτι του Roussev
Πότε θα γίνουν εκλογές και ποιος θα ηγηθεί της ΝΔ, οι ανόητοι των μετοχών, η δύναμη της AKTOR και του Εξάρχου, η αξιοπιστία της ΑΕΜ, ο Λύκος και ο Πινόκιο, η ανασφαλής της Novo Nordisk και ο γύπας φαρμακοβιομήχανος
Γιατί ειναι happy στο ΜΜ με τον Πανάρα, oι άγριοι τραπεζίτες, η Metlen στον FTSE100, τι συμβαίνει στον ΑΔΜΗΕ, στον ΟΠΑΠ τα Λαχεία, η κίνηση Βαφειά, το ράλι της AKTΟR και τα 600 εκατ. του Πατέρα
Γιατί πούλησαν χθες οι Ελληνάρες, τα μυστήρια της ΓΕΚ, οι εκπλήξεις της ΑΚΤΩΡ, το γαλλικό μοντέλο ΚΜ και Πιέρ για τις οικογένειες, το παρασκήνιο της μονομαχίας Ιβάν – Τέλη, τι συμβαίνει με Μυλωνάκη, η γιαγιά με τα 900.000 ευρώ, κάτι ετοιμάζει ο Θανάσης Μαρτίνος
Τα hot stories των τραπεζών και της Intralot, τα 100 ραντεβού του Ψάλτη, τα ωραία της Αλουμύλ, τα γκάλοπ και ο ανασχηματισμός, ο Πιερ και οι τραπεζίτες και ποιος σεΐχης είναι στο Πόρτο Χέλι με 2 θηριώδη yachts (vid)
Η Unicredit και το 100% της Alpha, τι συμβαίνει με Ιατρικό, Lamda, AEM, Intralot, τι σκέφτονται Σπύρος, Μαργαρίτα και Μαριάννα Λ. , ποιο σπίτι αγόρασε ο Αλαφούζος, η μεταρρύθμιση Παπασταύρου και το πάρτι του Χρυσικού