• The Wiseman

    Ο μυστικοσύμβουλος Βασίλης Καρατζάς και η φημολογία για το AmanZoe

    • The Wise Man
    the wise man

    the wise man


     Ίντριγκες και πάθη στο Ελληνικό

    Με αφορμή τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό αμέσως μετά τις εκλογές η στήλη μπαίνει στο πειρασμό και θα περιγράψει – χωρίς ονόματα αλλά όλοι θα καταλάβετε – το έντονο παρασκήνιο που παίζεται εδώ και τόσα χρόνια γύρω από την μεγάλη επένδυση του Ελληνικού. 

    Μπορεί το έργο να παραχωρήθηκε στην Landa του ομίλου Λάτση, ωστόσο πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα, ισορροπίες και πολύ παρασκήνιο λένε ότι όλα αυτά τα χρόνια – από την πλειοδότηση του διαγωνισμού και ένθεν – η επένδυση δεν περπατάει διότι κάποια πολύ ισχυρά συμφέροντα είχαν μπει «σφήνα», πολιτικά, και μπλόκαραν την ανάπτυξη του έργου! 

    Μάλιστα, αυτά τα συμφέροντα είναι τόσο ισχυρά που βρίσκονται υπεράνω όλων! 

    Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα πρέπει να μάθουμε όλοι τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, κυρίως του Μεγάρου Μαξίμου… Ανεξάρτητα από τον ένοικο…

     

    Φήμες για AMANΖΟΕ

    Όπως έχετε διαπιστώσει η αγορά των ακινήτων έχει αρχίσει και πάλι να βγάζει λεφτά. Ακίνητα αλλάζουν χέρια μέσα σε λίγους μήνες με υπερκέρδη για τους πωλητές. Τo ίδιο συμβαίνει και με τα ξενοδοχεία. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φήμες ότι η Grivalia έχει προσφορά από αραβικά κεφάλαια για να πωλήσει το AMANZOE στο Πόρτο Χέλι.

     

    Creta Farms: Η συνέντευξη τύπου που ακυρώθηκε

    Η στήλη ανέδειξε πρώτη ότι οι τράπεζες σφίγγουν την θηλιά στους Δομαζάκηδες της Creta Farms. 

    Οι πιέσεις θα συνεχισθούν τις επόμενες ημέρες με σκοπό πριν φθάσουμε στην γενική συνέλευση προς το τέλος Ιουνίου οι αδελφοί να δώσουν γη και ύδωρ – μετοχές, σήματα, πατέντες – προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία του διαλόγου με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές… 

    Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης (ο έκπτωτος) είχε προγραμματίσει σήμερα συνάντηση-ενημέρωση με τους εκπροσώπους του Τύπου. 

    Τελευταία στιγμή ακυρώθηκε…

     

    Περνάει μπροστά ο Σταϊκούρας

    Η στήλη πληροφορείται ότι τις τελευταίες εβδομάδες η υποψηφιότητα του μετριοπαθούς Χρήστου Σταϊκούρα για την θέση του υπουργού Οικονομικών κερδίζει πόντους… 

    Δεν έχει όμως κλειδώσει καθώς δεν αποκλείεται ο Κυριάκος να κάνει την έκπληξη την τελευταία στιγμή…

     

    Ο ρόλος του Βασίλη Καρατζά 

    Ένας από τους έμπιστους φίλους του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο Βασίλης Καρατζάς, υιός του αείμνηστου τραπεζίτη της Εθνικής Τράπεζας, Θεόδωρου Καρατζά. 

    Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και τους συνδέει στενή φιλία. 

    Η στήλη πληροφορείται ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμβουλεύεται τον Βασίλη για βασικά θέματα της οικονομίας και των αγορών και την επόμενη ημέρα ο Καρατζάς θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο Μέγαρο Μαξίμου… Ο Βασίλης είναι διαχειριστής κεφαλαίων. 

    the wise man
    the wise man



    ΣΧΟΛΙΑ