• The Wiseman

    Νάρκισσος Γεωργιάδης: Η αδυναμία της Ράνιας Αικατερινάρη στα στελέχη της αμαρτωλής Folli Follie

    • The Wise Man
    the wise man

    the wise man


    Ποιος είναι ο Νάρκισσος Γεωργιάδης που δεν τα κατάφερε με την ΕΛΥΦ

    Πέραν από την εμπειρία και τα προσόντα, η τοποθέτηση σε κορυφαίες θέσεις του Δημοσίου -κακά τα ψέμματα- εμπεριέχει πάντοτε και κομματικά κριτήρια. Στην Ελλάδα ζούμε, μην ξεχνιόμαστε. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και με τον διορισμό του Νάρκισσου Γεωργιάδη στην θέση του CEO της ΕΥΑΘ.

    Παρ’ ότι αφήνεται να εννοηθεί πως είναι υπερκομματικός, εντούτοις οι γνωρίζοντες μας πληροφορούν πως ο κ. Γεωργιάδης διαθέτει «γαλάζιο παρελθόν».

    Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε πως είχε και κομματική ταυτότητα -η στήλη το μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη.

    Η μοναδική ανάμειξη πάντως που είχε με την πολιτική -σύμφωνα με βορειοελλαδίτικες ιστοσελίδες- είναι ότι διετέλεσε επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Γιάννη Μπουτάρη το 2010.

    Ένα άλλο «προσόν» που διαθέτει ο κ. Γεωργιάδης και δεν πρέπει να λησμονάται από κανέναν είναι ότι έλκει την καταγωγή του από την Θεσσαλονίκη, προσόν απαραίτητο για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στη συμπρωτεύουσα.

    Η εντοπιότητα άλλωστε αποτελεί ζητούμενο σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο κ. Γεωργιάδης ήταν μέχρι πρότινος στέλεχος στην αμαρτωλή Folli Follie, όπου κλήθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια διάσωσης -βέβαια όπως μας πληροφορούν οι πηγές μας μετά την έλευση του Τάσου Φράγκου στην Folli, ο ρόλος του περιορίστηκε σημαντικά. Ο Τάσος Φράγκου διετέλεσε για 6 μήνες CEO στην FF.

    Ανάμεσα στις ειδικές αποστολές που ανέλαβε στην πολυετή καριέρα του ως μάνατζερ στον ιδιωτικό τομέα, ήταν και ο χειρισμός της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Υφαντουργίας, του επιχειρηματία Γιάννη Ακκά (σύζυγος της γνωστής παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου).

    Μια αναδιάρθρωση που πάντως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα καθώς η επιχείρηση χρεοκόπησε…

    Πάντως η επικεφαλής του Υπερταμείου κ. Ράνια Αικατεράρη έχει μια αδυναμία στα στελέχη της Folli Follie. Υπενθυμίζεται ότι το 2018 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της Folli Follie αποδείχθηκε ότι μέλος του ΔΣ του Υπερταμείου ήταν ο Φραγκίσκος Γρατσώνης.

    Ο κ. Φραγκίσκος Γρατσώνης,  ήταν ο οικονομικός διευθυντής της FF επί πενταετία και υπέγραφε τις επίμαχες οικονομικές καταστάσεις του ομίλου. Το θέμα είχε αποκαλύψει το mononews.gr στις 26 Μαίου 2018.

    Στις 18 Ιουνίου 2018 με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε πώς  «το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΣΥΠ, κ. Φραγκίσκος Γρατσώνης υπέβαλε την παραίτηση του με ισχύ από την υποβολή της».

    the wise man
    the wise man



    ΣΧΟΛΙΑ