ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι θα λάβουν την σύνταξη του Ιουνίου τμηματικά. Ο ΕΦΚΑ έχει προγραμματίσει να καταβάλλει τις συντάξεις σε δύο ημερομηνίες. Η πρώτη θα είναι την Τρίτη 27 Μαΐου και η δεύτερη ημερομηνία την Πέμπτη 29 Μαΐου 2025.
Οι κύριες συντάξεις των τριών πρώην ταμείων Μη Μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), θα καταβληθούν την Τρίτη 27 Μαΐου, καθώς και όσες απονεμήθηκαν μετά τη σύσταση του ΕΦΚΑ βάσει του νόμου 4387/2016, ενώ την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες αφορούν τόσο σε μισθωτούς όσο και σε μη μισθωτούς.
Οι κύριες συντάξεις των πρώην ταμείων Μισθωτών, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ταμεία τραπεζών και όλων των υπολοίπων ταμείων, θα πληρωθούν την Πέμπτη 29 Μαΐου, ενώ την ίδια ημέρα αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Διαβάστε επίσης:
Ποιοι συνταξιούχοι θα λαμβάνουν την ενίσχυση των 250 ευρώ κάθε Νοέμβριο
ΑΑΔΕ: Έλεγχοι σε μεταβιβάσεις ακινήτων και Airbnb από το 2019 έως και σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Κεφαλαιοποίηση στα όρια του 1 δισ. ευρώ και το ξεχασμένο «buy back»…
- Η σφαγή των αμνών, ο super Κόκκαλης και το ράλι της Intralot, τα νέα πλοία του Νίκου Βαρδινογιάννη, ποιος εφοπλιστής είπε «είμαι χαζός», ο νταλαβεριτζής manager σε νέες περιπέτειες και το κάλεσμα του Αποστολόπουλου
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήσεις μισθών, έλλειψη προσωπικού οδηγούν σε αύξηση κόστους για τις επιχειρήσεις
