ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, σχολίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, για την έκδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου. Είναι αποτέλεσμα της δημοσιονομικής σταθερότητας της χώρας, μετά από εννέα τρίμηνα σταθερής και συνεχούς ανάπτυξης, εξήγησε, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Η έξοδος στις αγορές και οι διαδοχικές αναβαθμίσεις από τους οίκους αξιολόγησης, δείχνουν ότι η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα και αποκαθίσταται το αξιόχρεου του ελληνικού κράτους, τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος. Επισήμανε, ακόμα, ότι ανοίγει ο δρόμος και για τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στις διεθνείς χρηματαγορές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσακαλώτος για 10ετές ομόλογο: Διακομματικός διάλογος για την επόμενη ημέρα στην Οικονομία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρνείται ο Σταθάκης ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στους υδρογονάνθρακες της Κρήτης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκαλυπτικό: Αυτοί είναι που πήραν το ελληνικό ομόλογο των 2,5 δισ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Αδιάκοπη η απόβαση μεταναστών από την Λιβύη – Σχεδόν 1500 αναζητούν στέγη, δεν ξέρουν πού να τους βάλουν
- Η τεχνητή νοημοσύνη συναντά την ιατρική πρακτική στο Ενδοσκοπικό Τμήμα του Metropolitan General
- Γιάννης Στουρνάρας: Η Ελλάδα καλύπτει το επενδυτικό της κενό
- Κυρανάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δέχθηκα επιθέσεις από βουλευτές για να παρατείνω το κτηματολόγιο, γιατί δεν ήξεραν πού είναι τα ακίνητα
