ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Σήμερα, για πρώτη φορά, το κόστος δανεισμού «σπάει», προς τα κάτω, το φράγμα του 1%”, υποστήριξε σε δήλωσή του νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταίκούρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, “η συνεχής μείωση του επιτοκίου και η διατήρησή του σε χαμηλό ύψος αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη των αγορών στην πορεία και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στην ασκούμενη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης.
Συνεχίζουμε, με σχέδιο, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, με στόχο την επίτευξη υψηλής και διατηρήσιμης ανάπτυξης, τη δημιουργία πολλών και καλών θέσεων απασχόλησης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής”.
Νωρίτερα σήμερα, το ένα ρεκόρ μετά το άλλο χτύπησε το ελληνικό δεκαετές το οποίο διαπραγματευόταν νωρίτερα στο 0,954% με το αντίστοιχο ιταλικό στο 0,92%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα στα παράλια του νομού Λάρισας
- Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού – Ανάμεσά τους και παιδιά
- Ντόναλντ Τραμπ: Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
- Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς έφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε σε ρέμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.