ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Σήμερα, για πρώτη φορά, το κόστος δανεισμού «σπάει», προς τα κάτω, το φράγμα του 1%”, υποστήριξε σε δήλωσή του νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταίκούρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, “η συνεχής μείωση του επιτοκίου και η διατήρησή του σε χαμηλό ύψος αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη των αγορών στην πορεία και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στην ασκούμενη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης.
Συνεχίζουμε, με σχέδιο, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, με στόχο την επίτευξη υψηλής και διατηρήσιμης ανάπτυξης, τη δημιουργία πολλών και καλών θέσεων απασχόλησης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής”.
Νωρίτερα σήμερα, το ένα ρεκόρ μετά το άλλο χτύπησε το ελληνικό δεκαετές το οποίο διαπραγματευόταν νωρίτερα στο 0,954% με το αντίστοιχο ιταλικό στο 0,92%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολάκης κατά Τσίπρα και στρατηγικής συνεργασιών: «Ιστορικό λάθος η επιμονή για σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ»
- Ρομπέρτα Μέτσολα: Η Ελλάδα αποτελεί success story με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Πετρέλαιο: Κοντά στα 110 δολάρια έφτασε το βαρέλι Brent, έπειτα από την Ισραηλίνη επίθεση στο South Pars
- Κατάρ: Επίθεση του Ιράν στο διυλιστήριο της Ras Laffan προκαλώντας πυρκαγιά – Αναχαιτίστηκαν 4 βαλλιστικοί πύραυλοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.