• Οικονομία

    Αποκλειστικό: Ποιοι τραπεζίτες και επιχειρηματίες βρίσκονται τώρα στο συνέδριο της Morgan Stanley – Το mononews στο Λονδίνο, συνεχής ενημέρωση

    • Contributor
    Φωκίων Καραβίας (Eurobank) - Ευάγγελος Μυτιληναίος (Mytilineos) - Δημήτρης Κυπαρίσσης (Optima bank) - Κωνσταντίνος Μαύρος (ΔΕΗ Ανανεώσιμες) - Παύλος Μυλωνάς (Εθνική Τράπεζα) - Αλέξανδρος Εξάρχου (Intrakat) - Κωνσταντίνος Μπήτρος (HIG) - Δημήτρης Θεοδωρίδης (Intracom)

    Φωκίων Καραβίας (Eurobank) – Ευάγγελος Μυτιληναίος (Mytilineos) – Δημήτρης Κυπαρίσσης (Optima bank) – Χρήστος Μεγάλου (Τράπζα Πειραιώς) – Παύλος Μυλωνάς (Εθνική Τράπεζα) – Αλέξανδρος Εξάρχου (Intrakat) – Κωνσταντίνος Μπήτρος (HIG) – Δημήτρης Θεοδωρίδης (Intracom)


    Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και οι πιο ισχυροί επιχειρηματίες της χώρας, βρίσκονται στο Λονδίνο για το road show που διοργανώνει το Ελληνικό Χρηματιστήριο και η Morgan Stanley.

    Από το πρωί της Δευτέρας στη βρετανική πρωτεύουσα και στο κτίριο που διεξάγεται το συνέδριο δίνουν το «παρών» σημαντικά ονόματα του επιχειρείν και θεσμικοί επενδυτές οι οποίοι άκουσαν τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να παρουσιάζει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

    Παράλληλα, θα υπάρξουν σήμερα και αύριο πολλά ενδιαφέροντα πάνελ στα οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα της οικονομίας ενώ θα υπάρξουν one on one επαφές των εισηγμένων με τους ξένους θεσμικούς επενδυτές και τους αναλυτές.

    Αυτή την ώρα στο συνέδριο βρίσκονται, οι: Φωκίων Καραβίας, CEO της Eurobank, Παύλος Μυλωνάς, CEO της Εθνικής, Χρήστος Μεγάλου, CEO της Τράπεζας Πειραιώς, Δημήτριος Κυπαρίσσης, CEO της Optima Bank, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS-Energy & Metals, Αλέξανδρος Εξάρχου, CEO της Ιντρακάτ, ο κ. Kων/νος Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ο Λάµπρος Παπακωνσταντίνου, πρόεδρος Ideal, η κα Άννα Καλλιάνη, Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο ιδρυτής και CEO του Ομίλου PeopleCert, Βύρων Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Σ. Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος της Intracom, ο Ορέστης Τσακαλώτος, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ομίλου Qualco και ο Κωνσταντίνος Μπήτρος  της HIG Capital).

    Επίσης, στο συνέδριο βρίσκονται η κ. Βασιλική Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασίλης Φουρλής, πρόεδρος του δ.σ. του ομίλου Fourlis, ο κ. Ευθύμης Μπουλούτας, επικεφαλής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο κ. Μίμης Κωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Finance 

    Κυριάκος Μητσοτάκης - Κώστας Κωστόπουλος - Γιάννος Κοντόπουλος
    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός Ελλάδας – Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Morgan Stanley – Γιάννος Κοντόπουλος, Χρηματιστήριο Αθηνών

    Μετά την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη θα ξεκινήσουν και τα ενδιαφέροντα πάνελ ενώ θα λάβει χώρα και συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τον οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Πατέλη.

    Το μεσημέρι θα διεξαχθεί η συζήτηση για θέματα ενέργεια με συμμετοχή εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της στην Ελλάδα, τους κ.κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο, Πέτρο Τζαννετάκη από τη Motor Oil, Kων/νο Μαύρο από την ΔΕΗ Ανανεώσιμες και Αλέξανδρο Εξάρχου, CEO της Ιντρακάτ.

    Εξαιρετικά σημαντικό και ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το πάνελ της Τρίτης για τα τραπεζικά θέματα στο οποίο θα μετέχουν οι κ.κ .Βασίλειος Ψάλτης CEO της Alpha, Φωκίων Καραβίας, CEO της Eurobank, Παύλος Μυλωνάς, CEO της Εθνικής, και Χρήστος Μεγάλου, CEO της Τράπεζας Πειραιώς.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της Morgan Stanley: Οι ελληνικές επιχειρήσεις αξίζουν την προσοχή των ξένων θεσμικών επενδυτών

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To mononews στο συνέδριο της Morgan Stanley – O Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την ώρα συναντά επενδυτές – Οι επιχειρηματίες που δίνουν το «παρών» (συνεχής ενημέρωση)



    ΣΧΟΛΙΑ