ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση με θέμα το βασικό επιτόκιο, μεσούσης της πτώσης του ρουβλίου, στο χαμηλότερο επίπεδο έναντι του ευρώ και του δολαρίου από τον Μάρτιο του 2022, ακριβώς μετά τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας.
“Την Τρίτη 15 Αυγούστου θα διεξαχθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας της Ρωσίας για να εξεταστεί το θέμα του επιπέδου των βασικών επιτοκίων”, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Τράπεζας της Ρωσίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Νέα «βουτιά» για το ρούβλι – Έπεσε σε χαμηλό 17 μηνών
Κεντρική Τράπεζα Ρωσίας: Πιθανή η αύξηση επιτοκίων στην επόμενη συνεδρίαση
Αργεντινή: Βουλιάζει το πέσο μετά τη νίκη του Χαβιέρ Μιλέι στις προκριματικές εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Ευθυμίου: Η Κυβέρνηση με πράξεις αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους
- Το Ιράν παρουσίασε, μέσω Πακιστάν, την τελευταία πρότασή του στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Εύοσμος: Χειρουργήθηκε ο 5χρονος που ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο σε νηπιαγωγείο
- Exxon Mobil – Chevron: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη τους το α’ τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.