ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσιεύθηκαν οι πρώτες αποφάσεις για τις περιοχές των πυρόπληκτων στην Εύβοια, με τις οποίες δίνεται παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
Συγκεκριμένα, παρατείνονται μέχρι και την 03-02-2022 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών από νοικοκυριά και επιχειρήσεις με κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που λήγουν ή έληξαν από 03-08-2021 μέχρι και 03-02-2022.
Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
Αναστέλλεται μέχρι και την 03-02-2022 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων την 03-08-2021 οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε η αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας στους πληγέντες δήμους της Εύβοιας
Υπ. Εργασίας: Εννέα μέτρα για την στήριξη των πυρόπληκτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το νέο σχέδιο εξωστρέφειας της Ελλάδας: 760 δράσεις σε 70 χώρες
- Αποστολάκη: Διεύρυνση των ανισοτήτων και παρασιτική ανάπτυξη το αποτέλεσμα των κυβερνητικών πολιτικών
- Τσιάρας: Μονόδρομος η δύσκολη μεταρρύθμιση για τη διαφάνεια στο σύστημα των ενισχύσεων
- Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με την Πρόεδρο της Μολδαβίας Maia Sandu