ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει ότι αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου θα γίνει η καταβολή του επιδόματος παιδιού και στους δικαιούχους που δεν πληρώθηκαν την 31η Μαρτίου 2023, λόγω εκκρεμοτήτων φορολογικής φύσης των προηγούμενων ετών.
Οι ως άνω δικαιούχοι θα έχουν τη σχετική προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του επιδόματος παιδιού.
Διαβάστε επίσης:
Κώστας Σκρέκας: Επιπλέον 105.000 νοικοκυριά στο «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»
Ταμείο Ανάκαμψης: Έχουν υποβληθεί επενδυτικά σχέδια με συνολικό προϋπολογισμό άνω των €12 δισ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Η ελληνική βιομηχανία απέναντι στη γεωπολιτική αναταραχή
- Στενά του Ορμούζ: Μόλις 4 πλοία εξήλθαν από τον Περσικό Κόλπο το τελευταίο 24ωρο
- Σαουδική Αραβία: Ο αγωγός πετρελαίου που παρακάμπτει το Ορμούζ έφτασε στον στόχο των 7 εκατ. βαρελιών ημερησίως
- ‘Αννα Διαμαντοπούλου: Αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ είναι η συντήρηση, ο πελατειασμός κι ο κάθε λογής λαϊκισμός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.