ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε τη Δευτέρα ότι η χώρα θα είναι σε θέση να γεμίσει τις αποθήκες φυσικού αερίου πάνω από το 90%.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μαζί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Yair Lapid, ο Σολτς πρόσθεσε ότι η Γερμανία «αυξάνει την ικανότητα ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας». «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι», τόνισε.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λάρισα: Επεισόδια έξω από το σπίτι των ιδιοκτητών της ΑΕΛ μετά από συλλαλητήριο οπαδών στη Λάρισα – Συλλήψεις και προσαγωγές (Βίντεο)
- ΕΕ: Άνοιξε η πρώτη ομάδα κεφαλαίων των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία
- Οικουμενικό Πατριαρχείο: Υπογραφή συμφωνίας για την αξιοποίηση του Ελληνικού Ορφανοτροφείου Πριγκήπου
- THEON και Safran Electronics & Defense προχωρούν στη δημιουργία κοινοπραξίας για ηλεκτρο-οπτικά συστήματα drones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.