ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντεκα νέα προγράμματα απασχόλησης ύψους 587 εκατ. ευρώ που αφορούν 62.000 θέσεις θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Με σχέδιο προωθούμε πολιτικές που αυξάνουν την απασχόληση και ενισχύουν την κοινωνική συνοχή», τονίζει ο κ. Οικονόμου στην ανάρτησή του στο Twitter.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Το 2022 με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας & του ΕΣΠΑ, ο ΟΑΕΔ θα υλοποιήσει 11 νέα προγράμματα απασχόλησης ύψους 587 εκατ €, που αφορούν 62.000 θέσεις. #Με_σχέδιο προωθούμε πολιτικές που αυξάνουν την απασχόληση & ενισχύουν την κοινωνική συνοχή. @K_Hatzidakis»
Το 2022 με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας & του ΕΣΠΑ, ο ΟΑΕΔ θα υλοποιήσει 11 νέα προγράμματα απασχόλησης ύψους 587 εκατ €, που αφορούν 62.000 θέσεις.#Με_σχέδιο προωθούμε πολιτικές που αυξάνουν την απασχόληση & ενισχύουν την κοινωνική συνοχή. @K_Hatzidakis
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 21, 2022
Διαβάστε επίσης:
ΑΑΔΕ: Ξεσκέπασε φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ σε γνωστή πίστα
Τέλος της εβδομάδας φτάνουν τα «ραβασάκια» με τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκλειστικό: Το My Story στην καρδιά του υπερυπολογιστή Δαίδαλου με τον Δημήτρη Παπαστεργίου
- OpenAI: Μείωση κατά 10 δισ. δολαρίων του στόχου χρηματοδότησης -Πίεση από την Anthropic
- Στενά του Ορμούζ: Πώς οι μυστικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ επαναφέρουν τις ροές πετρελαίου – Οι κίνδυνοι που παραμονεύουν
- Πολωνία: Έκτακτες διαβουλεύσεις Ναβρότσκι με τα κόμματα για τη θεσμική κρίση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.