ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Προλαμβάνω»: Εξετάσεις κατ’ οίκον για άτομα με ΔΜΣ άνω του 50 – Σχεδόν 2 εκατ. παραπεμπτικά για τη νεφρική λειτουργία
Την λαϊκή αγορά Κυβέλια στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξη και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο ελέγχου για τη λειτουργία και τις τιμές στις λαϊκές αγορές.
Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός:
«Προσκεκλημένος της ομοσπονδίας παραγωγών λαϊκών αγορών Μακεδονίας/Θεσσαλίας/ Θρακης και ειδικότερα του προέδρου κυρίου Βασιλείου Μακρίδη επισκέφτηκα την λαϊκή αγορά Κυβέλια.
Οι τιμές πραγματικά καλές οι Παραγωγοί δίνουν μάχη να τις κρατούν χαμηλά και ο κόσμος μαζί μου πολύ ζεστός. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη. Παρά την προπαγάνδα του Σύριζα ο λαός βλέπει πόσο και υπό ποιες συνθήκες προσπαθούμε».
Διαβάστε επίσης
Διατηρούνται στον ΦΠΑ 6% μάσκες και αντισηπτικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλον Μασκ: SpaceX και xAI ένα βήμα πριν τη συγχώνευση – Πηγές αναφέρουν ότι ενημερώνονται οι επενδυτές
- Τράπεζα Πειραιώς: Αναδείχθηκε AI/Data Team of the Year και το 2026
- Γερμανική «Focus»: Να διδαχθούμε από την Ελλάδα σε θέματα κράτους πρόνοιας
- Παπαθανάσης: Ανάπλαση παραλίμνιας ζώνης Καστοριάς, ύψους 6,65 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.