ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ: Προχωρούν άλλες 8.731 αιτήσεις – Στα 150 εκατ. ευρώ οι αναλογούντες πόροι
Ανοίγει αύριο, Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 8 το πρωί η ηλεκτονική πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους σε Αττική και Νότιο Αιγαίο.
Να σημειωθεί ότι περίπου 28.000 νοικοκυριά ήδη κάλυψαν όλα τα στάδια του προγράμματος και άλλα 10.000 νοικοκυριά αναμένεται να ενταχθούν, δεδομένου ότι οι αιτήσεις τους βρίσκονται ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.
Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που ενδιαφέρονται να μπουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι είναι απαραίτητα:
- η κυριότητα του ακινήτου
- οι κωδικοί πρόσβασης στο TAXISnet
- η νομιμοποίηση πολεοδομικών παραβάσεων
- και το ενεργειακό πιστοποιητικό που θα αποδεικνύει την χαμηλή ενεργειακή απόδοση του ακινήτου
Επιλέξιμη είναι μια κατοικία εφόσον χρησιμοποιείται ως κύρια, υφίσταται νόμιμα, δεν είναι αυθαίρετη και έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης της Πρώτης Ενεργειακής Επιθεώρησης (Α’ ΠΕΑ) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ.
Ο προϋπολογισμός της κάθε αίτησης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 25.000 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Έφτασαν οι ελληνικές φρεγάτες στο λιμάνι της Λεμεσού (Βίντεο)
- Reuters: Φαβορί για τη διαδοχή του Χαμενεΐ ο γιος του που επέζησε από τις επιθέσεις στο Ιράν
- ΑΔΜΗΕ: Ενισχύει την ενεργειακή ασφάλεια της Ελλάδας αξιοποιώντας τεχνολογία της IBM
- Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Να μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα – Γιατί τα fuel pass δεν λύνουν το πρόβλημα της ακρίβειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.