ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση 0,9% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Δεκέμβριο πέρυσι σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Δεκεμβρίου 2024, έναντι αύξησης επίσης 0,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Δεκεμβρίου 2024 προς τον Δεκέμβριο 2023, και πλέον αριθμεί 1.848 πλοία.
Αντίθετα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) ανήλθε σε 34.759.827 κόρους και παρουσίασε μείωση 2,3% τον Δεκέμβριο του 2025 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Δεκεμβρίου του 2024. Μείωση 3% είχε σημειωθεί κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Δεκεμβρίου 2024 προς τον Δεκέμβριο 2023.
Διαβάστε επίσης
Προχωρά η 49ετής παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός – Ποια έργα δρομολογούνται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 11,8 μονάδων η Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ – Στο 18,6% αναποφάσιστοι
- Φρουροί της Επανάστασης: Υπόσχονται εκδίκηση για τον θάνατο του επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών
- Νετανιάχου: Αποπέμπει τον προσωπάρχη του έπειτα από σειρά σκανδάλων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο στη Βουλή η δικογραφία για Χαράλαμπο Αθανασίου και Τάσο Χατζηβασιλείου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.