ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 48η «Ημέρα Καριέρας» στη Δράμα, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025, στο ξενοδοχείο Hydrama Grand Hotel (Αγίας Βαρβάρας 11, Δράμα, Τ.Κ. 66131), από τις 10:00 έως τις 18:00.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 30 επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 700 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, σε ειδικότητες που καλύπτουν όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-dypa-drama-2025
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλήσουν, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με εκπροσώπους επιχειρήσεων, να πραγματοποιήσουν άμεσα αρχικές συνεντεύξεις εργασίας, καθώς και να λάβουν καθοδήγηση από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΔΥΠΑ.
Οι επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό βιογραφικών και να εντοπίσουν τα κατάλληλα στελέχη για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Πληροφορίες για τις υπηρεσίες της ΜΕΜΜΕ είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: www.dypa.gov.gr/memme
Περισσότερα για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ βρίσκονται στον επίσημο ιστότοπο: www.dypa.gov.gr
Διαβάστε επίσης:
Morgan Stanley για Ελλάδα: Υπεροχή, δημοσιονομική ανθεκτικότητα και ταμειακό «μαξιλάρι» και το 2026
Έρχεται το νέο Τελωνείο Δυτικής Αττικής – Ενοποιούνται τα Τελωνεία Ελευσίνας και Αθηνών
Κομισιόν για Ελλάδα: Ανάπτυξη 2,2% και πληθωρισμός στο 2,3% για το 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν: Ο Ζελένσκι μπορεί να βελτιώσει το ιστορικό της Ουκρανίας στην καταπολέμηση της διαφθοράς – Μεγάλες αμυντικές συμφωνίες
- Μαρινάκης: Θωρακίζουμε την ανεξαρτησία της ΕΡΤ – Η κυβέρνηση περιορίζεται μόνο σε διοικητική και οικονομική εποπτεία
- Ινδία–ΗΠΑ: Νέα ενεργειακή συμμαχία με μεγάλες εισαγωγές 2,2 εκατ. τόνων LPG
- ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μαρινάκης έδειξε την ατζέντα της κυβέρνησης: Τσιπρολογία και άγιος ο Θεός