• Οικονομία

    ΔΥΠΑ: Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus-ENTRNET για κατάρτηση ενηλίκων

    • NewsRoom
    Σπύρος Πρωτοψάλτης, διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)

    Σπύρος Πρωτοψάλτης, Διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)


    Στις 30 Οκτωβρίου από τις 10.45 π.μ. έως τις 14.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της ΔΥΠΑ για το πρωτοποριακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ ENTRNET, στο Αμφιθέατρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επιχειρήσεων Ελλάδος.

    Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και τα παραδοτέα του έργου ENTRnet, το οποίο εστιάζει στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

    Το έργο ENTRnet έχει κύριο σκοπό την υποστήριξη ίδρυσης νέων εθνικών ή περιφερειακών δικτύων φορέων εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα, της Ιταλία, το Βέλγιο και τη Ρουμανία, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή των συγκεκριμένων χωρών στην ευρωπαϊκή συνεργασία στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

    Επιπρόσθετα, μέσω της ενίσχυσης της συνεργασίας σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, θα υποστηριχθούν οι φορείς εκπαίδευσης ενηλίκων για να βελτιώσουν την ικανότητά τους να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στο πεδίο της επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικής νοοτροπίας και των δεξιοτήτων.

    Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήθηκαν διαδικτυακά μαθήματα κατάρτισης για θέματα επιχειρηματικότητας από τους εταίρους του προγράμματος.

    Το πρόγραμμα κατάρτισης που δημιουργήθηκε από τη ΔΥΠΑ θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση.

    Διαβάστε επίσης:

    Λάδι: Έως 20 ευρώ το λίτρο στη Γερμανία, χαμός και με την τιμή της φέτας

    Mercedes: Υψηλές βαθμολογίες για E-Class και EQE SUV από Euro NCAP

    Intralot: Ποια στελέχη άσκησαν δικαιώματα προτίμησης για την απόκτηση νέων μετοχών της εταιρείας



    ΣΧΟΛΙΑ